CLIENTS DE BRUC NATURAL GIRONA

 

Instal-lació de tanca perimetral a una parcel·la d'un client particular

 

Aquesta setmana passada, la nostra empresa www.brucnaturalgirona.com  ha instal·lat una tanca perimetral a una parcel·la d'un client particular.

 

 

Tal com podem veure a la fotografia, es tracta d'un mur de pedra escalonat d'uns 30 cm d'altura on s'haurà de fer una tanca i muntar una tanca de tela metàl·lica de simple torsió amb pal de cremallera.

 

 

Bruc natural, pal cremallera galvanitzat, grapar blister, filferro, malla simple torsió galvanitzada, tornapuntes, .. preparació i distribució del material a utilitzar sobre el mur.

 

 

Mesura del mur i preparació per a la ubicació de cada pal de cremallera per procedir a fer el forat amb la corona de Vidia i introduir el pal a uns 30 cm de profunditat depenent del vent que bufi a la zona. Cada pal té una separació d'entre 2,50 m a 3,0 m depenent en cada cas del graó del mur i la corba del mateix.

 

 

Una vegada el ciment s'ha assecat unes hora i els pals de cremallera estan sòlids al mur, procedim a muntar la malla simple torsió galvanitzada amb els seus respectius tensors, grapes i filferro galvanitzat. Un cop tot col·locat, es tensa perquè una vegada muntat el bruc, tingui una subjecció extrema.

 

 

Finalització del muntatge del bruc a la malla simple torsió, obtenint tal com es pot veure a les fotos, una ocultació del 97 per cent i un tancament perimetral excel·lent, sempre cuidant l 'escalonat del mur existent.

 

 

Operaris que estan finalitzant el tensat i posada a punt de la malla de simple torsió de la zona inferior de la parcel·la. Els pals s'han col·locat en aquest cas a 2,80 m per aprofitar foradar en les millors zones del mur ja que a causa del pas del temps té la base desigual i podria afectar la subjecció de la tanca.

 

 

Com es pot veure un cop muntat el bruc, és un canvi total de la parcel·la, el bruc natural oculta l'interior de la finca creant un clima de privacitat, a més ofereix una distinció a la finca espectacular.El bruc que hem muntat té una durabilitat de més de 15 anys.

 

 

Una vegada hem finalitzat l'obra, es repasa visualment tota la tanca per verificar que tot estigui perfecte i el nostre client pugui disfrutar de la seva finca.

 


 

 

Clients Bruc Natural Girona, pag. 1  >>>

 

 

 

BRUC NATURAL GIRONA

 

Torroella De Montgri Cp 17257 -  (Girona) España

Atención al cliente: 972 76 22 21  -    Presupostos 687 99 36 99

 

 
 
 
     

 Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona