CLIENTS DE BRUC NATURAL GIRONA

 

Obra en una distingida urbanització de Barcelona

 

Aquesta setmana, Tanca artificial girona i Tanca de bruc, has efectuat una obra en una distingida urbanització de Barcelona.
S'ha modificat la tanca exterior d'arbustos de la finca per una tanca de bruc natural de 2m d'alçada.
D'aquesta manera hem minimitzat l'envergadura de la tanca, facilitat el manteniment als jardiners privats de la finca i baixat el consum d'aigua.

L'obra s'ha compost de 3 parts.

1 Part
: S'ha retallat la mala herba i els incontrolables arbustos de la part exterior de la finca que a part de la mala ocultació que oferien i l'ocupació de la via pública, complicaven molt el trànsit de vianants per la vorera del carrer.
A l'interior de l'habitatge s'ha tallat la tija de l'arbust per facilitar el muntatge de la tanca i solucionar la invasió dels arbustos.

 

 

  2 Part:  Un cop retirada la mala herba i rasurats els arbustos de la tanca, s'ha procedit a retirar la malla metàl·lica en mal estat per culpa de les tiges dels arbustos que s'han introduït pels orificis de la malla simple torsió, danyant tota la tanca i quedant a la mercè de la vegetació.
A causa del seu gran envergadura s'ha tallat la tanca del jardí per parts per poder retirar la barreja de vegetació, filferros i restes de malla metàl·lica per a procedir al seu reciclatge en els punts verds de la ciutat.
Un cop realitzada la neteja de la zona perimetral, s'ha muntat una nova malla simple torsió verd i ajustat els pals ja existents per aprofitar l'anterior obra.

 

 

 

 

 3 Part:   La tercera i última part ha consistit en la col·locació de tensors en la malla per garantir la subjecció al col·locar el bruc natural de 2mx3m en tots els 30ml de la tanca.
Considerant que els nostres rotllos de bruc són gruixuts, aconsellem afermar la malla simple torsió amb filferros i tensors.
Realment un cop acabada l'obra, el resultat és sorprenent, el canvi dels arbustos pel bruc, ofereix una tanca neta, simple i amb una sensació més espaiosa, maximitzant l'espai de la finca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Clients Bruc Natural Girona, pag. 1  >>>

 

 

 

BRUC NATURAL GIRONA

 

Torroella De Montgri Cp 17257 -  (Girona) España

Atención al cliente: 972 76 22 21  -    Presupostos 687 99 36 99

 

 
 
 
     

 Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona