CLIENTS DE BRUC NATURAL GIRONA

 

 

 

Muntatge a Barcelona d'una tanca de bruc natural en un jardí particular per privatitzar el seu interior.

S'han col·locat rotlles de bruc d'1,2 m en tot el seu perímetre per garantir l'ocultació i privacitat del client.

Tanca de bruc natural Barcelona.

 

 

 

 

 


 

Muntatge a Barcelona d'una tanca de bruc natural en un jardí particular per privatitzar el seu interior.

S'han col·locat rotlles de bruc d'1,2 m en tot el seu perímetre per garantir l'ocultació i privacitat del client.

 

Tanca de bruc natural Barcelona.

 

 

 

 

 


 

Lliurament de bruc natural 100% Nacional d'el 96% d'ocultació

 

 

 

 

 

 


 

Muntatge de tanca artificial en habitatge particular per ocultar la zona del jardí

 

 

 


 

Hem muntat 2 tanques a dos veïns d'unes cases de nova construcció que han decidit comptar amb la nostra empresa perquè els col·loquem la tanca exterior amb panells plegats de 1.8m i una ocultació amb bruc natural per tenir mes intimitat entre els veïns.

 

 


 

Bruc natural lliurat a un client de la província de Lleida que vol tancar una part del seu terreny i col·locar bruc per tenir mes intimitat en l'habitatge.

 

 


 

Lliurament setmanal de bruc natural de diferents mesures per a una empresa que es dedica a la venda de material de la construcció als seus clients.

 

 

 


 

Rotlles de bruc natural acabats de fabricar, per a un client de la comunitat de Madrid que vol posar al seu tanca del jardí i tenir mes intimitat en el seu habitatge.

 

 


 

Col·locat bruc natural a un client que ha volgut canviar l'aspecte exterior de la seva tanca de jardí i guanyar en ocultació i privacitat a la mateixa manera que la nova tanca ha aportat una gran millora a l'habitatge.

 

 

 


 

Muntatge sobre una tanca d'un jardí, de diversos rotllos de bruc per ocultar l'habitatge i la seva zona de privacitat.

 

 


 

Bruc natural lliurat en uns magatzems de materials de la construcció que aniran destinats a tapar la tanca d'una exclusiva casa de la urbanització La Gavina a S'agaró (Costa Brava) (https://www.elmundo.es/cataluna/2017/06/22/59481ce122601d8b2e8b45ae.html).

 

 


 

Lliurament a una empresa de tanques de diversos rotllos de bruc natural per procedir a col·locar-los en la tanca d'una finca que han decidit ocultar el jardí privat i d'aquesta manera tenir mes privacitat.

 

 


 

Enviament d'un palet de bruc natural per a un client d'una urbanització de Madrid que vol tapar amb un producte de qualitat la tanca del seu jardí.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes carregada amb bruc natural, realitzant un lliurament al domicili d'un client que vol tapar la tanca del seu jardí i de la piscina per tenir mes intimitat, d'aquesta manera volem facilitar la compra d'aquest producte.

 

 

 


 

Lliurament de rotllos de bruc natural per proveir la forta demanda que té una empresa de material de la construcció.

 

 


 

Lliurat bruc natural de diferents mesures per proveir l'estoc d'un distribuïdor nostre que es dedica a la venda de materials de construcció.

 

 

 


 

Compra de bruc natural ecològic efectuada per un client que vol cobrir la tanca perimetral de la seva finca per tenir mes intimitat amb els veïns.

 

 


 

 

Una de les nostres furgonetes carregades amb rotllos de bruc natural per lliurar al domicili de cada client.

 

 


 

Rotllos de bruc natural fabricats per a una comunitat de veïns de Salamanca, que volen amagar la tanca del seu jardí de la zona que dóna al carrer.

 

 


 

Palé de bruc natural acabat fabricat per a un client de Madrid que vol tapar la tanca del seu jardí amb un bruc de bona ocultació i durabilitat.

 

 


 

 

Panells plegats en verd, pals quadrats verds, grapes, bruc natural, tot lliurat a un client d'una urbanització propera al mar que ha decidit apostar per un material de qualitat per cobrir la zona de la seva piscina.

 

 

 


 

Rotllos de bruc natural lliurats a un client que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un producte de qualitat i d'origen natural perquè tingui una llarga durabilitat.

 

 


 

Diferents palets de bruc natural de recent fabricació per a diferents destinacions com, Madrid, València, Salamanca, Àvila, Portugal, Zamora, Lleida, ... Enviaments a qualsevol demarcació en palet amb l'empresa Intereco.

 


Diferents rotlles de diverses mesures per lliurar en un client que té una jardineria i que en aquesta època està tenint molta acceptació ja que hi ha molts clients que tenen segona residència i han decidit en canviar el bruc de les seves tanques del jardí, aprofitant el bon temps.

 


 

Rotlles de bruc natural en un palet per enviar a un client que vol completar el muntatge de bruc a la tanca del jardí de casa i d'aquesta manera tenir més intimitat a la zona de la piscina.

 


 

Bruc natural acabat fabricat per Seto Garden sl per a un client de Tarragona que vol tapar la tanca del jardí amb un producte natural i de qualitat.

 


 

Diferents rotllos de tanca artificial nacional de 150 varetes dobles per rotllo que s'enviaran al domicili d'un client de València que vol amagar amb tanca verda de qualitat i ocultació, la zona del seu jardí de mirades exteriors i poder gaudir en família de l'estiu.

 


 

Enviament de diferents palets de seto artificial 100% nacional per a diversos clients que volen posar el nostre producte a la tanca de jardí ja que per qualitat, durabilitat, ocultació i preu no té competència en tractar-se d'un seto artificial de 150 varetes dobles per rotlle, cosa que fa del nostre producte una tanca artificial de total garantia.

 

 


 

Rotlles de bruc natural acabat fabricat per a un client que vol cobrir la tanca del seu jardí coon un producte natural, fabricat i teixit amb filferro galvanitzat.

 


 

Muntatge del seto tanca artificial 100% nacional de 50 varetes per metre, que s'ha instal·lat sobre una tanca simple torsió galvanitzada del jardí d'una casa unifamiliar de recent construcció en una urbanització propera a la platja.

 Com es pot veure en les fotografies, l'ocultació i la qualitat de la tanca artificial fa que l'habitatge obtingui més valor i exclusivitat.

 

 

 

 

 


 

 Enviament de rotllos de bruc d'1,5M X 3M per a un client que distribueix materials de la construcció per tota la zona i fa anys que li subministrem nostre bruc natural per als seus clients.

 

 


 

Col·locació d'una malla nova simple torsió galvanitzada sobre un terreny irregular d'un jardí particular d'una família que vol cobrir la tanca de la zona de la piscina amb bruc natural de 1,8m d'alçada.

Com es pot veure a les fotos, el canvi és fantàstic, ara si hi ha ocultació i privacitat en el jardí.

 

 


 

Material metàl·lic compost per pals cremallera, malla simple torsió i accessoris, lliurat a un client que vol realitzar el tancament al seu jardí i posteriorment cobrir-lo amb el nostre seto artificial 100% nacional de qualitat.

 

 

 


 

Seto Garden S.L, líder en fabricació 100% nacional de productes d'ocultació per a tot tipus de tanques de jardí. Ideal per la seva ocultació, qualitat, durabilitat i per la seva competitiu preu online.

 

 

 


 

Rotlles de bruc natural lliurats a un client que es dedica a la venda de materials de la construcció i des de ja fa anys compra el nostre bruc natural per la seva qualitat i durabilitat.

 

 


 

Rotllos de bruc natural per tanques, lliurat a un client que es dedica a la venda de materials de la construcció i jardineria. Bruc recentment fabricat a les nostres instal·lacions per a cada client perquè una vegada col·locat a la tanca del jardí tingui millor ocultació i durabilitat.  

 

 


 

Palet de bruc natural de 2 metres d'altura per cobrir una tanca d'un jardí de la finca d'un client de Madrid que vol reformar la zona de la piscina.

 

 


 

Efectuat un muntatge de seto artificial 100% nacional en una casa aïllada d'uns clients que han decidit canviar el seu tancament antic per un sistema d'ocultació verd artificial que té una llarga durabilitat i una molt bona qualitat que fa de la zona de la tanca, un lloc tranquil per poder gaudir de la piscina. 

 

 

 


 

Muntatge de rotllos de bruc natural en una tanca d'1 metre d'altura en un jardí d'un client particular que vol amagar la zona del seu jardí amb el veí de davant.

 

 


 

Fotografia enviada per un client nostre que ha col·locat seto artificial 100% nacional a la tanca d'una pista de tennis per tenir mes intimitat i canviar l'aspecte dela paret de bloc que tenia anteriorment, donant un aspecte verd més vistós a la paret.

 

 


 

Lliurament de diferents rotllos de bruc natural per a un client que es dedica a la compra-venda de materials per a la construcció i treballa amb nosaltres des de fa anys.

 

 


 

Rotllos de bruc natural lliurats a un client nostre que es dedica a la venda de materials de la construcció.

 

 


 

Rotllos de bruc natural acabat fabricat per a un client de Mallorca per col·locar una nova ocultació en la tanca del seu habitatge.

 

 

 


 

Rotllos de bruc natural en un palet per distribuir a una urbanització de Plasencia perquè es pugui col·locar a la tanca de la piscina d'un client.

 

 

 


 

 

Rotlles de tanca artificial Girona per recollir per Envialia i enviar a un dels nostres clients que han confiat en el nostre producte de fabricació nacional.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes preparades per al repartiment de rotllos de bruc natural a domicili de cada un dels clients.

 

 


 

Palet de seto artificial Girona, 100% nacional, preparat per a un client de Caceres que vol canviar la seva tanca ocultació malmesa per el que fabriquem nosaltres per la seva millor qualitat i durabilitat.

 

 


 

 

Seto artificial nacional, per al seu lliurament a Biscaia per a un client que ha vist que el seu veí també té el nostre producte i està molt satisfet per la seva qualitat.

 

 


 

Rotllos de bruc natural per els nostres clients que ens han contactat per internet o via telefònica per adquirir el nostre bruc 100% natural acabat fabricat perquè pugui lliurar-se en la millor qualitat i durabilitat possible.

 

 


 

Rotlles de seto artificial 100% nacional per a un client de Madrid que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un seto artificial de confiança, per aquest motiu els, fabriquem a la nostra fàbrica amb els millors materials del mercat per oferir als nostres clients un producte de qualitat, durabilitat i que s'assembli molt a la gespa natural.

 

 


 

Enviament de rotllos de seto artificial 100% nacional per a una empresa de materials de construcció que els té venuts a un client seu que està renovant la tanca del seu jardí.

 

 

 


Aquesta setmana hem carregat a granel, un tràiler amb rotllos de bruc de 2 metres d'alçada per a l'Ajuntament de Mirabel (Càceres), per poder-lo col·locar en el perímetre de les seves instal·lacions.

 

 


 

Rotlles de bruc natural per a col·locar en una tanca d'un habitatge en una urbanització de Barcelona on el client vol amagar la zona del jardí que limita a la carretera i d'aquesta manera amagar al jardí i obtenir mes intimitat en el seu habitatge.

 

 


 

Rotlles de bruc natural lliurats a un client que vol cobrir la tanca del seu habitatge per poder mes intimitat al seu jardí.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes carregades de rotllos de bruc natural per al lliurament setmanal a domicili de cada client.

 

 


 

Entrega de rollos de marge natural per a un client que ven materials de la construcció als clients i la producció de productes naturals dels sistemes d'ocultació.

 

 


 

Diferents rotlles de seto artificial 100% nacional lliurats a un client nostre de venda de materials de la construcció que confien en el nostre seto articifial verd d'alta qualitat per poder-lo oferir als seus clients.

 

 


 

Palet de seto artificial 100% nacional enviat a un client que ha efectuat el muntatge del nostre producte a la tanca de les instal·lacions esportives de l'armada a Madrid.

 

 


 

Sostre de vímet decoratiu sobre una estructura de ferro que es va a utilitzar per aparcar els cotxes d'una comunitat de veïns que volen protegir els seus vehicles.

 

 


 

Lliurament de 30 rotllos de 1,5 metres d'altura per a un client particular que vol cobrir la tanca de la seva finca i d'aquesta manera poder aconseguir una ocultació del 90% amb el veí.

 

 


 

Rotllos de bruc natural lliurats a un dels nostres clients que es dediquen a la venda de materials de la construcció a clients particulars i empreses.

 

 


 

Bruc natural per tanques, destinat a un client de Càceres que vol posar al seu tanca del seu habitatge per tenir mes ocultació al seu jardí.

 

 


 

Muntatge de bruc natural en una tanca d'un client particular de Barcelona que vol amagar la seva piscina del veí i poder tenir mes privacitat al seu jardí.

 

 


 

Bruc natural en un palet per enviar a un client de Madrid que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un producte natural d'ocultació.

 

 


 

Lliurament de 60 rotllos de bruc natural per a una empresa de materials de la construcció que ens compra el bruc natural per la seva qualitat, durabilitat i ocultació per poder-lo oferir als seus clients.

 

 

 


 

Bruc natural per tanques, per lliurar a un client que vol cobrir la tanca del jardí amb un producte de bona ocultació i que sigui natural i de qualitat. 

 

 


 

Un altre palet de bruc natural per a sistemes d'ocultació de tanques de jardí que s'ha enviat a un client de Burgos perquè pugui tenir millor privacitat en el seu habitatge i gaudir amb tranquil·litat del seu jardí.

 

 

 


 

Hem col·locat bruc natural decoratiu en una terrassa d'un àtic d'un client particular, perquè ell i la seva família tinguin mes intimitat al veïnat i puguin gaudir de la seva estada a la terrassa amb tranquil·litat.

 

 

 

 


 

Palet de bruc natural per tanques de jardí, 100% natural i amb bona ocultació per a un client d'Huelva que vol cobrir la seva finca.

 

 


 

Rotllos de bruc natural per tanques de 2 metres d'altura, que s'han lliurat a un client que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un bruc de bona qualitat i ocultació.

 

 


 

Bruc 100% natural acabat fabricat exclusivament per a cada client. Bruc de fabricació artesanal amb la màxima ocultació. Rotllos de bruc natural per la tanca del jardí. Enviaments a domicili.

 

 


 

 

Tres palets de seto artificial girona 100% nacional, per a dues comunitats de veïns, una a Madrid i una altra a València que entre tots els veïns han decidit adquirir la nostre tanca artificial verda per la seva indiscutible qualitat, durabilitat i ocultació. Enviem a domicili en palets o per unitats, segons quantitat. Fabriquem amb varetes galvanitzades i filferro de llarga durada, teixit amb el millor polietilè verd que hi ha a dia d'avui. Un cop col·locat a la tanca del jardí o la piscina, és molt semblant al verd dels prats, elegant i espès.

 

 


 

Seto artificial 100% nacional envasat en bosses unitàries per lliurar a cada client segons la mida que necessiti. Ampli estoc de diferents mesures de tanca artificial girona amb 6 anys de garantia. Producte de qualitat per al client que vulgui cobrir la seva tanca de jardí amb total confiança que adquireix una tanca artificial totalment fabricat a les nostres instal·lacions i que es diferencia de la competència per qualitat, durabilitat, estètica i ocultació.

 

 


 

Rotlles de seto artificial 100% nacional acabats de fabricar i paletitzats per enviar a la zona d'envàs i distribució. Fabricació pròpia a les nostres instal·lacions, amb les millors matèries primeres tant en filferro, barnillatge i polietilè. La millor qualitat, ocultació i durada del mercat.

 

 


 

Enviament de diferents rotllos de seto artificial 100% Nacional a dos clients, un de Barcelona i l'altre d'Astúries que repeteixen en la compra del nostre producte.
Els dos són clients que ja ens van comprar anteriorment per cobrir una zona de la seva tanca del jardí i un cop posat el tanca artificial, els ha encantat, per això volen acabar de tancar la tanca amb el nostre bardissa verda artificial.

 

 


 

Enviament setmanal de rotllos de bruc natural de 4 cm de gruix acabat fabricat al domicili de cada client perquè estigui a punt de col·locar en la tanca del jardí. Com es pot veure en les fotos, el bruc està verd ja que amb aquestes pluges creix amb més facilitat.

 

 


 

Rotllos de bruc natural ecològic de les muntanyes, recentment fabricat en la nostra fabrica per a un client que ens ha comprat més de 100 unitats de 2metres d'alçada i que van directament a un poble de Huelva, perquè posteriorment siguin col·locats en una tanca metàl·lica de la seva parcel·la.

 

 

 


 

Clients Bruc Natural Girona, pag. 2  >>>

 

 

 

BRUC NATURAL GIRONA

 

Torroella De Montgri Cp 17257 -  (Girona) España

Atención al cliente: 972 76 22 21  -    Presupostos 687 99 36 99

 

 
 
 
     

 Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona