FABRICACIÓ DEL NOSTRE BRUC NATURAL


Una vegada tallat, només s'aprofita la millor part de la planta i es col·loca transversalment en la maquina que automàticament va premsant i teixint les branques escollides amb un filferro galvanitzat de 0,4 mm de gruix, que s'encarrega que la malla de bruc quedi ben tibada i absorbeixi els tusts del vent i el pas del temps.

Aquesta mecanització assegura una forta subjecció del bruc donant fi al preuat mantell de bruc 100% natural .


En el transcurs de la seva fabricació, se li aplica el procés de tall en horitzontal per polir les branques punxants i finalitzar-ho a la mesura desitjada pels nostres clients.


Una vegada tenim fabricat i teixit el mantell de bruc, s'enrotlla de forma tubular per després encintar-ho i poder-ho emmagatzemar en el nostre magatzem a l'espera de la seva comercialització.


El nostre bruc és totalment fabricat a comanda dels nostres clients, no som partidaris d'emmagatzemar el bruc ja que perd les seves propietats naturals i la seva ocultació.

 

 

EL BRUC DE LA MUNTANYA A CASA SEVA.

Procés de fabricació d'un rotlle de bruc natural , teixit i recén fabricatper poder-lo flexar amb el precint i estigui a punt per entregar al nostre client. Tal i com es pot veure a la fotografia, el nostre treballador Enric, está realitzant la fabricació del rotlle de bruc semi artesanalment, al matí hem rebut el bruc fresc i recén recollit de les muntanyes i llest per la seva manipulació.


Fabriquem segons la comanda de cada client, així sabem del cert que cada rotlle que entreguem als nostres clients, té tota la frescor , qualitat i durabilitat .

 

 

 

Maquinària teixint bruc natural de 1.80m en rotllos per a un client particular que ens ha demanat 29 rotllos per poder tancar el seu jardí i que els veïns no el vegin quan està a la seva piscina.

Com es pot observar en les fotos, el bruc està acabat fabricat ja que encara té parts verdes de l'arbust que ajuden a l'ocultació.

El nostre bruc natural és ideal per barrar casa, la tanca de la seva piscina, ... És el sistema d'ocultació i la manera més natural de barrar la seva finca.

 

 

Bruc natural recol·lectat al matí i apunt per teixir-lo i preparar els rotllos de les mesures acordades amb cada client.

El bruc s'agrupa en manats d'uns 4 a 5 kg per facilitar la manipulació i el transport.

 

 


 

 

 

 

BRUC NATURAL GIRONA

 

Torroella De Montgri Cp 17257 -  (Girona) España

Atención al cliente: 972 76 22 21  -    Presupostos 687 99 36 99

 

 
 
 
     

 Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona