CLIENTS DE BRUC NATURAL GIRONA

 

Clients Bruc Natural Girona, pag. 1  >>>

 

 

Rotllos de bruc d'1.8 d'alçada, descarregats per a un client que vol cobrir un tancat de la seva finca i vol un producte de qualitat i durabilitat.

 

 


 

Rotllos de bruc natural de la màxima qualitat preparats per carregar i lliurar a un client que disposa d'una finca de cavalls i vol cobrir les tanques per privatitzar i ocultar els animals de les mirades externes.

 

 


 

Repartiment a domicili del nostre bruc recentment fabricat amb la millor qualitat i ocultació del mercat, com es pot veure en les fotos, amb la gran demanda de bruc i aquestes pluges, hem començat la campanya de tardor amb un bruc abundant i verdós que aporta una millor ocultació a la tanca del jardí.

 

 


 

Un altre enviament de rotllos de bruc natural acabat fabricat de 3 a 4 cm de gruix per a un client de Ceràmiques Domínguez que ha adquirit el nostre bruc natural per a cercar un terreny i privatitzar millor l'habitatge. El nostre bruc natural té molta acceptació per la seva qualitat, fabricació i ocultació.

 

 


 

Una de les nostres màquines de teixir bruc natural en ple funcionament, fabricant rotllos de 1,8m per a un client de Madrid.
Rotllos de bruc de màxima qualitat amb la millor ocultació del mercat al millor preu.
Enviem a domicili.

 

 


 

Un dels nostres operaris a la nostra fàbrica, ordenant els rotllos de bruc acabats de fabricar per a la pròxima entrega a un client. Sempre es guarden els rotlles de bruc aixecats perquè mantinguin la millor qualitat.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes carregades amb bruc natural acabat fabricat per al posterior repartiment a domicili a cadascun dels nostres clients perquè els resulti més fàcil l'adquisició del bruc.

 


 

Rotlles de bruc de tres mesures diferents lliurades a un magatzem de distribució de materials de la construcció perquè puguin oferir la millor qualitat del mercat en bruc natural als seus clients. 

 

 


 

Rotlles de bruc natural recent fabricat, preparats per a una empresa de repartiment perquè puguin arribar al domicili d'un client de Madrid.

 

 


 

Palet de 60 rotllos de seto artificial 100% nacional de fabricació pròpia en cada habitació, els millors productes del mercat. Un client representant d'una comunitat ha decidit cobrir les tanques dels jardins comunitaris amb una seto artificial verd d'alta qualitat de fabricació nacional.

 

 


 

La nostra furgoneta plena de diferents mesures de bruc ecològic natural per al repartiment a domicili de dos dels nostres clients que han decidit tapar la tanca del seu habitatge amb un producte natural de qualitat.

 

 


 

 Palet de bruc natural, fabricat exclusivament per a un client que vol cobrir la seva tanca de jardí amb el nostre bruc natural de primera qualitat.

 

 


 

 Enviament de rotllos de bruc natural a un client que es dedica a la venda a l'engròs i detall de tot tipus de materials de construcció amb més de 20 anys d'esperiencia al mercat.
Ceramicas Dominguez es troba a la Carretera Rubi-Molins De Rei, KM. 8,3, 08191 Rubí, Barcelona.
A partir d'ara, tot el bruc natural que distribueixen serà fabricat per Seto Garden S.L de forma semi artesanal i amb la màxima qualitat que ens caracteritza.

 

 


 

 Enviament de rotllos de bruc natural acabat fabricat i tanca artificial 100% Nacional per a diferents clients que han confiat en els productes punters en tema d'ocultació de tanques de jardí.

 

 

 


 

  Mes enviaments de pals de bruc natural a domicili de tots els nostres clients que han apostat per la qualitat, durabilitat i ocultació del nostre bruc totalment natural que fabriquem per a cada client perquè pugui beneficiar-se d'un bruc de qualitat.

 

 


 

  En aquesta època de juny, s'estan lliurant enviant molts palets de bruc natural per cobrir diferents zones com parcel·les, jardins, habitatges, escoles, centres eqüestres, .. des Seto Garden sl estem encantats de que els nostres clients pensin en el nostre bruc natural per cobrir les seves tanques.

 

 


 

  Palé de bruc natural acabat fabricat per lliurar-lo a un client de Guadalajara que vol tancar amb una bona ocultació, la tanca del seu jardí.

 

 


 

  Palé de Seto artificial 100% Nacional per a un client de Toledo que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un producte d'alta qualitat, alta ocultació i gran durabilitat, molt semblant a la gespa verda dels prats.

 

 


 

  Panells metàl·lics verds de 1,20 metres d'altura per a un client que vol cobrir 100 metres de parcel·la i posteriorment cobrir-lo amb tanca artificial Nacional de Tanca Garden S.L perquè el nostre client tingui la millor ocultació del mercat amb productes de la millor qualitat.

 

 


 

  Material metàl·lic verd que consta d'una porta de pas, panells verds de 1,8m i pals, grapes i accessoris per a un client de Madrid que li hem enviat al seu domicili perquè pugui voltar la seva parcel·la del jardí.

 

 


 

  Muntatge d'una tanca de panell verd d'1,50 metres d'altura amb pal verd en una finca rústica que posteriorment es cobrirà amb bruc natural de 4 cm de gruix perquè la gent que passin pel camí de ronda no puguin veure l'interior del jardí.

 

 


 

  Seto Garden sl, ha subministrat panells metàl·lics verds i pals quadrats per a un client que vol fer una tanca en el seu habitatge i cobrir-la amb el nostre bruc natural d'alta ocultació.

 

 


 

  Rotllos de bruc natural de 1,2 metres d'altura per a un client que vol cobrir la tanca de la seva piscina i tenir mes ocultació.
Bruc recentment fabricat amb filferro galvanitzat per la tanca del seu jardí.

 

 


 

  Seto Garden S.L ha lliurat material metàl·lic de color verd a un client perquè pugui fer-se la seva tanca de jardí. Es tracta de panell plegat verd de 2 metres d'altura amb pal quadrat de 2,35 metres d'altura per a la seva col·locació amb formigó.

 

 


 

Realització d'una obra en una urbanització de Vidreras (Girona)

Realització d'una obra en una urbanització de Vidreras (Girona) consistent en la col·locació d'una tanca lateral sobre terreny rústic i pendent amb panell plegat verd de 1.8m d'alçada, amb porta ressò verd de 1.8m amb forrellat.

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Realització d'una obra en una urbanització de Vidreras (Girona)Muntatge sobre una tanca d'una casa particular de 12 rotllos de tanca artificial 100% nacional per cobrir la malla simple torsió entre veïns i poder tenir mes intimitat al jardí.Realització d'una obra en una urbanització de Vidreras (Girona)

 


 

 

  Lliurament de rotllos de bruc natural de 2mx3m acabats de fabricar per a una empresa de materials de la construcció que tenen un client que vol cobrir la tanca del seu habitatge amb un producte de qualitat i bona ocultació.
El nostre bruc està sempre acabat de fabricat per a cada client, manteniendo tot el gruix i la qualitat que ens caracteritza.

 

 


 

 Bruc natural acabat fabricat per a un client de Corbera de Llobregat que té una casa amb piscina i vol canviar la seva bruc de més de 10 anys per un de nova fabricació per donar un toc de qualitat al seu tanca del jardí i guanyar en ocultació.

 

 


 

  Enviament de 35 rotllos de bruc natural per a una comunitat de veïns de Mollet del Vallès que volen cobrir les tanques dels baixos dels seus pisos per tenir mes intimitat amb l'exterior dels habitatges.

 

 


 

  Rotlles de bruc de dues mesures diferents per a un client de Mataró que vol cobrir la zona de la tanca de la seva piscina d'una casa adossada per poder tenir mes privacitat amb el veí.

 

 


 

  Bruc natural d'1 metre d'alçada per a un client de Rellinars (Barcelona) que vol cobrir la tanca simple torsió del seu habitatge per garantir una bona ocultació i privacitat en tota la finca.

 

 


 

 Enviament d'un palet de bruc natural de 1,2m d'altura per a una empresa (TAINSA OBRAS Y SERVICIOS S.L) que ens compra sempre per les seves obres.

 

 


 

  Enviament d'un palet de bruc natural acabat fabricat per a un client de Madrid que vol tancar la seva finca amb bruc de qualitat i de bona ocultació.

Enviem els nostres productes a domicili per a la tranquil·litat total dels nostres clients que reben tant el bruc com el tanca artificial 100% nacional a casa seva.

 

 


 

Muntatge sobre una tanca d'una casa particular de 12 rotllos de tanca artificial 100% nacional per cobrir la malla simple torsió entre veïns i poder tenir mes intimitat al jardí

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Muntatge sobre una tanca d'una casa particular de 12 rotllos de tanca artificial 100% nacional per cobrir la malla simple torsió entre veïns i poder tenir mes intimitat al jardí.Muntatge sobre una tanca d'una casa particular de 12 rotllos de tanca artificial 100% nacional per cobrir la malla simple torsió entre veïns i poder tenir mes intimitat al jardí.

 


 

  Enviament de palets de tanca artificial 100% nacional a diferents destinacions de la península per als nostres clients que han deciidido per adquirir una tanca artificial de fabricació pròpia a les nostres instal·lacions de Girona amb els millors productes europeus que existeixen actualment.
Solamentee fabriquem per a la nostra marca de producte que fa temps registrem per diferenciar-nos dels altres tanques artificials de fabricació oriental.
Si vostè vol tenir la seva tanca ovalla del seu jardí sempre verd igual que si tingués un prat verd en la seva paret, sense manteniment i amb una alta durabilitat, no ho dubti i contacti amb nosaltres, li oferirem el nostre tanca artificial 100% Nacional a un preu molt competitiu ja que venem al client final directament de la nostra fàbrica.

 

 


 

  Lliurat 35 rotllos de bruc natural per a un xalet de la província de Barcelona, per cobrir el terreny de l'habitatge per tenir mes privacitat i discreció amb els veïns.

 

 


 

  Bruc natural recentment fabricat, lliurat a un client d'un poble de Saragossa per a la posterior col·locació a la tanca de l'habitatge que cobreix la zona de la piscina. Bruc de 4 cm de gruix amb la millor ocultació i qualitat a la disposició de cada client.

 

 


 

  Repartiment diari de bruc natural acabat fabricat per a un client que vol cobrir la tanca del seu habitatge amb un producte natural i de qualitat. Per millor comoditat del client lliurem a domicili un cop fabricat el bruc natural.

 

 


 

  Una de les diverses instal·lacions que hem realitzat aquestes setmanes en tanques de diferents clients.
Es tracta de cobrir una tanca de 1 metre d'alçada per l'interior del jardí perquè els clients tinguin una major privacitat a l'hora de gaudir de la terrassa.
El resultat com es pot veure és espectacular, l'ocultació del nostre bruc i la qualitat del producte, milloren molt l'habitatge.

 

 


 

 

  Enviament d'un palet de tanca artificial 100% nacional per a un client que té un allotjament de turisme rural a Rupià (Girona) i vol cobrir la tanca exterior del jardí per poder oferir una millor qualitat i tranquil·litat als seus clients que busquen ppasar uns dies de descans en família.

Hostal o pensión El Racó Sostenible (España Rupiá) - Booking.com

www.booking.com   › ... › España › Cataluña › Baix Empordà › Hoteles en Rupiá
Valoración: 8,4/10 - ?56 reseñas - Intervalo de precios: Precios para las próximas fechas a partir de € 65 por noche (igualamos el precio)
El Racó Sostenible está situado en Rupià, en una región volcánica ubicada junto al parque natural de Les Gavarres.

 

 


 

  Des de Seto Garden sl, ens complau molt anunciar l'acord de col·laboració amb l'empresa de materials de construcció Ginesta Gama de Sant Feliu de Guíxols a (Girona) que a partir d'aquest mes d'abril tindrà a les seves instal·lacions gran varietat de tots els nostres productes per poder garantir un servei i qualitat a tots els seus clients amb productes 100% nacionals.

Ginesta | Magatzem de materials de construcció a Sant Feliu de Guíxols
http://ginestagamma.com/

Benvinguts a la web de Ginesta. Som un magatzem de materials de construcció a Sant Feliu de Guíxols i des de fa més de 65 anys us oferim tots els materials.

 

 

 


 

  Tanca artificial de Seto Garden sl per a un client de Vizcaia que vol cobrir el seu tanca del jardí amb el mateix tanca artificial que el seu veí ja que li ha agradat molt i ha pogut comprovar un cop col·locat que és de primera qualitat i d'una alta ocultació, res a veure amb la tanca que tenia abans.
El nostre tanca artificial està fabricat a la nostra fabrica amb els millors productes del mercat, que un cop col·locat a la seva tanca es pot comprovar.

 

 


 

  Palé de bruc natural, fabricat a la nostra fàbrica amb bruc de les muntanyes de les Gabarres, per a un client de Marbella que vol cobrir la tanca d'un xalet de nova construcció per poder lliurar-lo a seus nous clients.
Al cobrir la tanca del jardí i la piscina amb el nostre bruc, l'habitatge ha guanyat en exclusivitat i ocultació.

 

 

 


 

  Rotlles de tanca artificial verd d'alta qualitat que està fabricat en cada habitació, els millors productes del mercat per garantir al client que rep el millor tanca artificial verd per a la seva tanca del jardí.
El client vol cobrir la tanca que té el seu jardí perquè no es vegi la piscina.

 

 


 

  Tanca artificial 100% de fabricació nacional per a un client particular d'Astúries que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un producte de qualitat i que no sigui el típic tanca oriental.
El sr. Alfredo ens ha admès que està molt satisfet de la tanca artificial 100% nacional ja que no té res a veure amb els altres productes d'aquest tipus que es troben al mercat.
Els seus veïns en veure la seva tanca de jardí amb el nou tanca artificial ja s'han interessat a adquirir perquè realment queda de meravella.

 

 


 

  Enviat un palet de tanca artificial 100% nacional d'alta qualitat per a un client de València que vol cobrir una comunitat de veïns que tenen cases amb jardí i han decidit entre tots confiar en un producte de qualitat amb 6 anys de garantia.
El nostre tanca artificial està fabricat en cada habitació, productes d'alta qualitat, tant a la corda fluixa, varetes com en el polietilè per oferir als nostres clients possiblement el millor tanca artificial per tanques.

 


 

  Bruc natural en palets de 2 metres d'altura per a un client d'Huelva que vol cobrir la tanca perimetral d'una hípica de doma de cavalls de pura raça.

Aquest client ja és la cinquena vegada que li subministrem nostre bruc per les seves explotacions ramaderes.


 

  Carregat un camió sencer de rotllos de bruc de diferent mesura per a tres clients de Madrid que volen cobrir el tancat dels seus habitatges i cobrir la tanca de la piscina de les seves xalets d'una urbanització coneguda dels afores.
Al final tots els veïns d'aquests xalets han confiat en el nostre bruc natural al veure un client nostre que va posar el nostre bruc en la seva tanca i va animar a tots els veïns.


 

  Bruc natural en 6 palets per a un client de Navarra que vol acabar de tancar els jardins d'una comunitat d'habitatges que estan per acabar i lliurar als nous propietaris.
Aquest client realitza nombroses promocions de casa i xalets per tot el país i sempre ha confiat en el nostre bruc natural.
També li hem cobert tota la tanca del jardí del seu habitatge particular a Sant Cugat (Barcelona).


  Palé de bruc natural fabricat per a un client de Ciutat Real que vol cobrir la tanca que ha muntat al seu jardí per privatitzar la zona de la piscina.


  Bruc natural de 2 metres d'altura per una tanca de bruc que volen posar en un jardí d'un habitatge de Salamanca i d'aquesta manera acabar de cobrir la tanca existent.


 

  Palet de seto artificial 100% nacional per a un client de Sevilla que vol cobrir la tanca del seu jardí i la piscina de casa perquè puguin dissuadir les mirades externes a l'habitatge i al jardí per poder gaudir de la tranquil·litat en família i de tenir un producte artificial de gran durabilitat i de fabricació nacional amb la millor qualitat del mercat.


 

  Muntatge d'una tanca addicional sobre una tanca ja existent al llarg de 80 ml per allargar el total de la tanca a 2,20 metres d'alçada per evitar que entrin al pati de la nau industrial d'una reconeguda empresa de lloguer de furgonetes.
Els clients han vist un augment dels robatoris a l'interior de l'aparcament de camions i furgonetes que tenen aparcades i s'han adonat que els materials robats cada vegada són més grans, per això també s'ha posat a sobre de la nova tanca un filferro espinós per dissuadir els assaltants.


 

Realització d'un tancat de 450ml per a una protectora d'animals

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Realització d'un tancat de 450ml per a una protectora d'animalsRealització d'un tancat de 450ml per a una protectora d'animals.

 


  Bruc natural acabat de fabricat, preparat per distribuir al client. En aquesta època, es fabrica amb bruc verd a causa de les pluges.
Estem fabricant per a cada client, tant particular com jardineries, empreses de construcció, muntadors, .etc.
Màxima ocultació amb el millor bruc de les muntanyes de les Gavarres.

Natural heather freshly made


 

Enviament de 2 palets de bruc natural de 2 metres d'altura per a una jardineria de Zalla en (Biscaia) per un dels seus clients que vol cobrir la tanca del seu jardí.

El nostre bruc natural està teixit amb filferro galvanitzat d'alta resistència i bruc recol·lectat a les muntanyes de la nostra zona única pel seu clima i proliferació d'aquest tipus d'arbust.
Fabriquem els rotllos de bruc segons les demandes de cada client per poder garantir un producte acabat fabricat de bona qualitat i durabilitat.
Si vostè vol potenciar la seva jardineria a la venda de bruc natural de qualitat, no ho dubti mes i poseu-vos en contacte amb nosaltres i rebrà pressupost en 24h.
 

Enviament de 2 palets de bruc natural de 2 metres d'altura per a una jardineria de Zalla en (Biscaia) per un dels seus clients que vol cobrir la tanca del seu jardí.

 

Enviament de 2 palets de bruc natural de 2 metres d'altura per a una jardineria de Zalla en (Biscaia) per un dels seus clients que vol cobrir la tanca del seu jardí.

 


 

Obra menor sobre les dues tanques de simple torsió que delimiten un habitatge aïllat amb els seus respectius veïns

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Obra menor sobre les dues tanques de simple torsió que delimiten un habitatge aïllat amb els seus respectius veïnsObra menor sobre les dues tanques de simple torsió que delimiten un habitatge aïllat amb els seus respectius veïns

 


 

Nomenar algun dels diferents palets de bruc natural que s'han enviat per a clients de totes les poblacions.

 

 

 

 

 


 

Rotllos de malla simple torsió galvanitzada de 0,60MX25M que s'ha enviat a un client dde Lleó perquè pugui col·locar-la en els pals metàl·lics que té en el seu habitatge i que per la seva zona li ha estat impossible de trobar aquesta mesura.
últimament en els lliuraments que efectuem dels nostres productes tant sigui el tanca artificial nacional com el bruc natural nacional, els clients ens comuniquen que els és molt difícil trobar en els seus voltants malla de mesures inferiors a 1m, des de la nostra empresa volem anunciar que disposem d'un ampli estoc de totes les mesures des dels 0,60m fins als 2,0m d'altura a disposició dels nostres clients.
Vostè podrà disposar de tot el material metàl·lic en el termini de 5 a 6 dies.

 

 


 

Bruc natural per col·locar-los en la tanca d'una casa adossada que limita amb un bosc d'una zona de Girona.
Aquesta ja és la segona vegada que el client adquireix el nostre bruc ja que anteriorment ha cobert la part posterior i ha quedat molt satisfet.
Agrair la bona gestió que ens ha aportat ja que el seu veí també ha adquirit el nostre bruc natural per cobrir la zona de la piscina.

 

 


 

En aquesta ocasió podem veure un muntatge de bruc natural de qualitat que s'ha efectuat en una tanca d'un bloc d'habitatges.
La zona que hem cobert pertany a la zona comunitària de la piscina, de manera que ara des de l'exterior no es pot veure com els veïns prenen un bany tranquil·lament.
L'ocultació que ofereix el bruc natural és d'un 90% aproximadament ja que ens referim a un producte fabricat de forma artesanal amb un arbust natural.

 

 


 

Bruc natural de 1,2 m per a una constructora que cobreix totes les tanques de totes les obres que realitza amb el nostre bruc natural acabat fabricat de forma artesanal.
Es tracta aquesta vegada de 40 rotllos per cobrir la zona cantonera d'uns habitatges adossats que comparteixen piscina al seu jardí.
Els veïns han decidit per unanimitat que també van a cobrir els seus respectius jardins privats amb el nostre bruc natural ja que han pogut veure la qualitat a la zona que han muntat els muntadors.

 

 


 

Rotllos de bruc natural preparats per muntar-los en la tanca que el client vol ocultar dels cotxes que circulen pel carrer.
És la millor manera de guanyar en intimitat sense haver d'invertir molts diners, ni haver de fer obres, a més donem un toc rústic a l'habitatge i col·loquem un producte totalment natural de fabricació artesanal.
El millor bruc al millor preu surt de les nostres instal·lacions recentment fabricat per a cada client.

 

 


 

Bruc natural de qualitat col·locat en un palet amb destinació Madrid, es tracta d'un client que té una finca amb cavalls i vol protegir una part de la tanca que correspon a la primera fase del projecte.
Ens ha comentat el client que vol cobrir 500 metres lineals de tanca abans d'acabar l'estiu ja que a l'octubre tenen un esdeveniment de presentació de temporada.

 

 


 

En aquesta ocasió i pel fet que estem en plena campanya de venda, comentem un dels diversos palets que surten de les nostres instal·lacions amb destinació a qualsevol part del país que ens demana el client.
Aquesta vegada es tracta d'un palet de tanca artificial girona 100% Nacional que té com a destinació un càmping dels voltants de Sevilla, que a causa de que l'amo fa un parell de mesos va adquirir a la nostra empresa tanca artificial per al seu habitatge particular, el client ja coneixia la seva alta qualitat.

 

 


 

Un altre palet de seto artificial 100% nacional, destinat a un client de Madrid que ha decidit apostar pel nostre producte vist el bon resultat que ha vist en la tanca del seu veí.
Cada vegada mes són els mateixos clients que ens recomanen als seus amics, veïns i familiars, ja que un cop col·locat el tanca artificial a la tanca, el client queda molt satisfet de la seva elecció.
Només poden comprar tanca artificial 100% nacional a la nostra web oficial de tanca artificial girona que per protegir el nostre producte i la seva qualitat, hem registrat la marca.
No fabriquem per altres marques, només poden confiar en la nostra web.

 

 


 

Seto artificial girona, lliurat en un distribuïdor de materials de la construcció quetiene bastant demanda del nostre tanca artificial 100% nacional per als seus clients de segones residències.
Aquest magatzem des que ha confiat en el nostre tanca artificial girona, ha vist incrementada la confiança dels seus clients ja que un cop adquirit i col·locat el tanca artificial de qualitat, queden sorpresos per la seva ocultació i la gran semblança a la gespa natural.
Aquest magatzem de distribució de materials de construcció es desmarca de la seva competència per haver sabut apostar per materials de qualitat.

 

 


 

Palet de bruc natural per a un client d'Huelva que vol protegir la seva finca, col·locant bruc natural recentment fabricat, a la tanca de la seva parcel·la per tenir ocultació i privacitat.
Enviem bruc a qualsevol part que ens demani el client.

 

 


 

Rotlles de seto artificial girona 100% de fabricació nacional amb les majors garanties del mercat pel que fa a qualitat, ocultació i durabilitat.
Cada vegada mes clients s'adonen que la millor inversió a llarg termini és col·locar tanca artificial Nacional i de qualitat en la seva tanca del jardí ja que té mes ocultació que els altres, el color verd amb les fulles exposades al vent té molta similitud a la gespa natural i gràcies a que el fabriquem amb productes de primera qualitat, el resultat final agrada molt al client.
Per aquest motiu, animem als futurs clients al fet que si busquen qualitat al millor preu, trien només el nostre tanca artificial girona, estem totalment convençuts que no es penediran.

 

 


 

Seto garden no fabrica per a altres marques, només pot trobar el nostre tanca artificial girona 100% nacional amb 6 anys de garantia al nostre web.
Registre de marca del nostre producte REGISTRE DE MARCA M 3500372
Benvolgut client si vostè està buscant un producte d'alta qualitat per a la seva tanca de jardí, no es confongui, adquireixi únicament tanca artificial girona, li garantim que no hi ha un altre igual per qualitat, durabilitat i preu...

 

 


 

Bruc ecològic 100% natural per a poder col·locar-lo en la tanca de la casa adossada que el client té a Zamora i vol ocultar dels seus veïns per millorar la intimitat de la terrassa de cara a poder realitzar mes sopars amb total tranquil·litat.
Aquest bruc natural s'ha fabricat exclusivament per a aquest client perquè quan el rebi estigui perfecte i tingui la millor ocultació.

 

 


 

Muntatge de bruc natural en una tanca d'una casa de la població costanera de Llafranc (Girona).
Els clients volen llogar-la i han decidit amagar la zona del pati interior per garantir una agradable estada als seus clients.
Com es pot veure a la foto, el canvi de la tela metàl·lica amb bruc natural li dóna a l'habitatge un toc rústic molt agradable.

 

 


 

Enviament d'un palet de bruc natural per a un client de Madrid que vol col·locar-lo en la seva tanca i amagar la zona del jardí.
S'ha decidit pel nostre bruc per la seva qualitat, ocultació i preu competitiu ja que es tracta d'un producte totalment artesanal que s'ha recol·lectat a les muntanyes de Girona.

 

 


 

Rotllos de bruc natural per a un client que vol tancar el seu terreny i ocultar amb el nostre bruc de qualitat per poder tenir mes intimitat al seu habitatge.
El sr. Alfonso ens ha comprat perquè fa un parell de setmanes el seu veí va adquirir diversos rotllos de nostre bruc i una vegada que s'han col·locat ha quedat perfecte.

 

 


 

Enviament de mes pals de tanca artificial girona, fabricats per Tanca Garden S.L amb productes nacionals de primera qualitat, amb total garantia de qualitat i durabilitat.
Es tracta d'un tanca artificial 100% nacional amb una ocultació molt per sobre de la competència i amb una durabilitat de més de 6 anys.
D'aspecte molt similar a la gespa natural i textura suau i decorativa.
Informeu-vos a la nostra web o per telèfon amb els nostres assessors comercials que li atendran i solucionaran qualsevol dubte que tingui.
Deixeu-vos assessorar per experts en tanques i ocultacions.

 

 


 

Palet de seto artificial decoratiu per a un client de Valdemorillo (Madrid) per poder cobrir de manera fàcil i ràpida la tanca del seu jardí amb una bardiissa artificial girona d'alta qualitat i durabilitat de textura molt semblant a la gespa natural.
Es tracta d'un producte fabricat per Seto Garden SL a les seves instal·lacions de Girona amb materials de qualitat, res a veure amb els altres setos artificials existents al mercat, en definitiva es tracta d'una revolució en la qualitat i durabilitat d'aquest tipus de producte no vista anteriorment.

 

 


 

Gran stock de seto artificial girona al magatzem, preparat per lliurar als clients que busquin col·locar una ocultació verda en la seva tanca amb la màxima qualitat i durabilitat del mercat.
Un cop muntat a la tanca del jardí, el client pot veure com el nostre seto artificial és molt semblant a la gespa natural, en definitiva, la millor manera i la més ràpida d'ocultar la nostra tanca del jardí amb total confiança.

 

 


 

Lliurament de rotlles de seto artificial girona d'alta qualitat per a un client que cansat de veure com el seto artificial que va comprar fa 2 anys d'origen oriental, ha quedat sense color i amb prou feines té ocultació, ha decidit per adquirir el nostre seto artificial girona, totalment fabricat en la nostra fabrica i amb la màxima durabilitat i amb una semblança molt igual a la gespa natural, per a col·locar en el seu tanca de jardí i d'aquesta manera poder despreocupar durant anys de perdre l'ocultació del seu jardí.
Si vostè està buscant una ocultació verda de qualitat, no ho dubti i contacti amb nosaltres que li farem un pressupost sense compromís de possiblement el seto artificial més complet del mercat.

 

 


 

Mes rotlles de seto artificial preparats per enviar a clients particulars que han apostat per posar a les seves tanques de jardí una tanca artificial girona de qualitat, de fabricació nacional i amb una durabilitat molt superior a la competència.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial girona de fabricació 100% nacional a les nostres instal·lacions per a enviar-los per una empresa de transport de paquets a diferents clients de tot Espanya perquè en el termini de tres dies els nostres clients tinguin el seto artificial verd al seu habitatge amb tot a punt per col·locar-lo a la tanca del jardí i poder començar a gaudir d'una tanca artificial de qualitat i durabilitat, molt semblant a la gespa natural i sense manteniment.

 

 


 

Quart tràiler d'aquest any de bruc natural i seto artificial girona que Seto Garden S.L destina a exportació per a un dels diferents clients majoristes que tenim per tot Europa.
Anteriorment aquest client distribuïdor, adquiria productes d'origen oriental i del fet del seu descontentament en qualitat i durabilitat, ha confiat en el nostre producte i estem veient que cada vegada té més acceptació a Bèlgica.
Fabriquem tanca verda artificial 100% nacional i bruc 100% natural de 4 cm de gruix.

 

 


 

Rotlles de bruc natural acabat fabricats per a un client de Barcelona que vol cobrir la seva tanca de les mirades externes al seu habitatge i poder gaudir de més intimitat.
Per aquest motiu ens ha demanat un bruc natural de qualitat que compleixi les seves expectatives.
Per això nosaltres fabriquem bruc natural de forma artesanal perquè el client tingui a casa seva un producte d'alta qualitat.

 

 


 

Diferents rotlles de bruc natural de bon gruix i teixits amb filferro galvanitzat de qualitat per a un client que vol cobrir el seu tanca perimetral amb un producte rústic i durador que li aporti una bona ocultació per poder gaudir del seu jardí sense ser observat pels seus veïns.
El nostre bruc natural està recol·lectat a les muntanyes dels voltants de la nostra fabrica i teixit de forma artesanal perquè el client tingui al seu domicili un bruc de qualitat.

 

 


 

Tanca de bruc natural que s'ha instal·lat en una finca privada d'una urbanització propera a Lloret de Mar per cobrir i guanyar mes intimitat a la zona de la piscina.
Com es pot veure en les fotografies, l'ocultació és molt bona i el bruc està acabat de fabricar i de qualitat.
La fabricació és artesanal seguint les pautes dels artesans d'antany.

 

 


 

Aquesta vegada una altra comunitat s'ha animat a posar el nostre tanca artificial Nacional en les tanques dels seus jardins.
Últimament ens estem adonant que cada vegada mes, les comunitats d'apartaments, xalets, cases adossades, es decideixen pel nostre seto artificial de qualitat.
Aquesta vegada es tracta d'una comunitat d'Alcalá d'Henares que han decidit per unanimitat comprar seto artificial girona per la seva qualitat, la seva durabilitat i la seva ocultació, sense oblidar-nos que es tracta d'un producte nacional fabricat amb els millors materials del mercat.
Som els únics fabricants de seto artificial nacional, desmarcant totalment dels productes orientals i dels altres venedors del mercat.
Recordeu que no venem ni fabriquem per altres marques.

 

 


 

Col·locació i muntatge de diversos rotllos de bruc d'1.5 metres d'altura per als 60 metres de tanca d'un habitatge aïllat de Cerdanyola del Vallès a Barcelona.
Es tracta de cobrir la zona de la tanca de la piscina per adquirir un aspecte més rústic i privat.
El nostre bruc natural està fabricat de manera totalment artesanal perquè segueixi tenint tota l'essència en la fabricació tal com s'ha fet al pas dels anys.

 

 


 

Enviat un palet amb material metàl·lic per a un client de Castelló que heu de fer una tanca al jardí de casa per posteriorment cobrir el nostre bruc natural.
Es tracta de panells plegats oxirón subjectats amb pals quadrats de 1.5m i els seus respectius ancoratges.
Un cop el sr. Francisco tingui la tanca a punt li enviarem els rotllos de bruc per poder cobrir la tanca existent més la nova que li hem enviat.
Si vostè vol fer una tanca al seu jardí, ens pot demanar pressupost del material metàl·lic i del sistema d'ocultació, tant sigui bruc natural o tanca artificial Nacional.

 

 


 

Aquesta vegada es tracta d'un maxi palet de mes de 90 rotllos de diferents mesures per a un grup de veïns d'uns habitatges de Biscaia que han decidit per assemblea adquirir la nostre tanca artificial nacional per poder cobrir les tanques dels seus jardins i la zona de la piscina comunitària amb un bon producte fabricat a consciència perquè compleixi totes les necessitats a l'hora d'ocultació i qualitat.
S'han decidit pel nostre seto artificial verd després de comparar diversos productes que no han transcendit per qualitat i origen, en tractar la majoria de productes fabricats a la Xina.
Des Seto Garden S.L, estem totalment convençuts que un cop els nostres clients tinguin col·locat nostre seto artificial en les seves tanques quedaran satisfets per la decisió d'apostar per un producte nacional i de proximitat.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial nacional de qualitat per a un client de Granada que vol cobrir la tanca del seu jardí i tenir mes intimitat al seu habitatge.
Bardissa artificial fabricat per nosaltres amb materials de qualitat que cobreixen amb total garantia les expectatives dels clients més exigents.
Som l'única empresa que fabrica aquest tipus de tanca artificial i venem per internet per disminuir els costos del producte i perquè qualsevol client pugui adquirir una tanca artificial de qualitat i de fabricació nacional amb total confiança de producte.

 

 


 

Palet de seto artificial girona per a un client de Madrid que vol amagar el seu jardí col·locant el nostre producte Nacional en la seva tanca.
Tanca artificial totalment de fabricació Nacional amb la major qualitat del mercat.
No dubti en consultar-nos, li sorprendrà el nostre seto artificial.

 

 


 

 

Muntatge sobre mur d'una tanca de malla simple torsió i Seto Artificial Girona

 

Més informació  i fotografies  >>>
 

Muntatge sobre mur d'una tanca de malla simple torsió i seto artificial gironaMuntatge sobre mur d'una tanca de malla simple torsió i seto artificial girona

 


 

Rotlles de bruc natural de màxima qualitat per a un client que vol amagar la seva tanca de jardí i aconseguir una ocultació natural.
Els rotlles de bruc estan acabats de fabricar per a cada client perquè arribin amb la màxima qualitat.

 

 


 

Palé amb 55 rotllos de seto artificial girona de 1.5 metres d'altura per a una finca particular que volen cobrir la tanca exterior per ocultar el jardí i la piscina.
El client ens ha explicat que ha vist el nostre producte col·locat en una tanca d'un habitatge i va contactar amb el propietari per saber on havia aconseguit el seto artificial de la seva tanca.
Només poden trobar el nostre seto artificial girona a la nostra web i beneficiar-se de la seva qualitat i garantia.

 

 


 

Palet de bruc natural de 2 metres d'altura per a un client de Majadahonda que vol ocultar la tanca del seu habitatge amb un producte natural i acabat de fabricat perquè tingui la millor ocultació i durabilitat.
Fabriquem els rotlles de bruc natural exclusivament per a cada client perquè rebi a casa seva un bruc recentment fabricat, atapeït i perquè li duri molts anys.
Els enviaments s'efectuen mitjançant palets per facilitar el seu transport i abaratir els costos al client.
Si vostè vol amagar al jardí del seu habitatge amb bruc natural, no dubti en consultar-nos i demanar-nos pressupost, tenim el millor bruc perquè el seu jardí disposi de la millor ocultació al millor preu.

 

 


 

 

Muntatge de seto artificial Girona d'alta qualitat en una tanca d'una casa adossada d'una població costanera

 

Més informació i fotografies  >>>
 


 


 

Client propietari d'una nàutica de la Costa Brava que ha adquirit el nostre bruc natural per cobrir una part de la tanca que envolta la zona de les embarcacions que estan a l'exterior.
Després de veure com en diverses ocasions li sostreuen peces de les embarcacions que té al pati, el nostre client ha optat per cobrir una part de la tanca exterior i d'aquesta manera evitar que li entrin a les seves instal·lacions per sostreure peces nàutiques.
Aquesta setmana estem fabricant altres 40 rotlles de 2 metres mes per poder acabar de cobrir tota la tanca i evitar posteriors robatoris.

 

 


 

Enviament de rotllos de bruc per a una comunitat de cases aïllades que s'han posat d'acord els veïns per demanar tot el bruc natural per les seves tanques i aconseguir un millor preu per volum.
Es tracta de col·locar el bruc en la tanca del jardí que envolta la casa i amagar també la piscina per millorar la intimitat dels veïns.
S'ha demanat una altra comanda de bruc per a la setmana que ve per a les cases que confronten al nord que també han contribuït a la petició del nostre bruc natural.

 

 

 


 

Diferents rotllos de seto artificial 100% Nacional i rotlles de bruc natural per tanques de l'empresa Seto Garden, preparats per al seu repartiment a domicili.
Tres vegades per setmana a part dels repartiments amb furgonetes, es lliuren a domicili els enviaments mes llunyans perquè els clients disposin dels rotllos de bruc o de seto artificial abans del cap de setmana, d'aquesta manera volem garantir que els nostres clients puguin col·locar en les seves tanques en dissabte i diumenge i d'aquesta manera poder ocultar la seva tanca el més aviat possible.
A part del nostre repartiment a domicili, disposem de dues empreses més de distribució de paquets i una altra empresa de repartiment de palets quan són grans les comandes.
D'aquesta manera està totalment garantit el lliurament a domicili tant del bruc natural com del seto artificial 100% nacional en el termini de tres dies.

 

 


 

Repartiment a domicili de rotlles de bruc natural acabat de fabricar en exclusiva per a cada client.
Una dels nostres camions amb 40 rotlles de bruc natural que aquesta setmana hem distribuït en una urbanització de Blanes perquè els jardiners del nostre client puguin muntar-lo en la tanca del jardí que l'habitatge disposa al davant d'un bosc.
El client per poder separar la vista al bosc que té al costat de la tanca del jardí, ha decidit que es col·loqui bruc natural de màxima ocultació per sentir mes còmode i evitar així que qualsevol persona que estigui passejant pel bosc pugui veure l'interior de seu habitatge.
Ja és la tercera vegada que Seto Garden subministra bruc natural en aquesta urbanització, tornem a creure que la satisfacció dels clients és la nostra millor publicitat.

 

 


 

Aquesta setmana Seto Garden ha col·locat 130 metres lineals de bruc natural en dues tanques d'una comunitat de veïns d'una urbanització de Canet de Mar a Barcelona.
El muntatge s'ha efectuat amb el nostre bruc natural acabat d'elaborar de 1.2 metres d'altura sobre un mur d'1 metre que separa el jardí de les cases adossades del carrer.
Un cop col·locat el bruc ecològic es pot veure com s'ha aïllat l'interior del jardí, ocultant de les mirades exteriors de manera que una vegada mes, podem dir que els nostres productes satisfan cada dia a desenes de client que ens confien la gestió dels seus tanques .
Els nostres muntatges i productes són la millor publicitat que podem oferir als nostres clients ja que un cop efectuats els muntatges als clients, són els seus veïns els que ens pregunten i s'interessen pels nostres treballs realitzats i per demanar-nos pressupostos.

 

 


 

Aquesta setmana Seto Garden ha distribuït uns rotllos de tanca artificial 100% nacional acabats de fabricar per a un muntador distribuïdor nostre que es dedica a la fabricació i col·locació de tot tipus de baranes, portals i tanques a petita escala.
Els 30 rotlles de 2 metres, es destinaran a l'ocultació d'una tanca perimetral que el nostre distribuïdor col·locarà al seu client d'un xalet de la Costa Brava.
La tanca es compon de panells metàl·lics verds de 2 metres amb els seus respectius pals quadrats verds col·locats a terra amb ciment també subministrats per Seto Garden i on posteriorment Joan muntarà nostre tanca artificial de fabricació 100% nacional per garantir una òptima ocultació a la finca de seu client.

 

 


 

Bruc natural en rotlles de 3 metres de longitud i 1.5 metres d'altura per la tanca del jardí d'un client de Mataró que vol amagar la seva tanca per tenir mes intimitat amb l'exterior i poder gaudir del seu jardí sense ser observat.
El nostre bruc per tanques està fabricat a les nostres instal·lacions de forma semi artesanal i per a cada client en exclusiva perquè un cop rebi el bruc, tingui la millor ocultació i una qualitat superior a la competència.
Per a un millor servei, li portem els rotllos de bruc al seu domicili perquè vostè no hagi de transportar en el seu vehicle els pesats rotllos de bruc natural.

 

 


 

Enviament d'un dels nostres camions carregat amb 70 rotllos de bruc natural acabat fabricat d'1 metre d'alçada per a una nova promoció d'habitatges que s'estan construint a Sant Cugat (Barcelona).
Es tracta d'una promoció d'habitatges amb jardins privats que el coonstructor vol cobrir les diferents tanques del jardí amb el nostre bruc natural tal com ha fet anteriorment en altres promocions que té per tot el territori.
El sr. Ramón ha confiat en el nostre bruc ecològic per la seva qualitat, el seu gran poder d'ocultació i el seu procés de fabricació que és semi artesanal i acabat fabricat per no perdre ocultació ni qualitat.
Veritablement vam fabricar un bruc que es distingeix dels altres per la seva teixit amb filferro galvanitzat i el seu gruix màxim que un cop col·locat a la tanca del jardí ofereix una excel·lent privacitat.

 

 


 

Tanca de bruc natural ecològic recentment fabricat col·locat sobre una tanca d'un jardí d'un conjunt de pisos.
Tal com es pot veure a la fotografia, el bruc natural cobreix totalment la tanca, ocultant el jardí de l'exterior i proporciona un aspecte rústic i natural.
Si vols posar bruc de qualitat en la seva tanca de jardí, no ho dubti i demani pressupost sense compromís al telèfon de la fàbrica 972-76-22-21 o al servei d'atenció al client 687 99 36 99.

 

 


 

Muntatge d'una tanca nuada de 2 metres d'altura en un camp d'arbres fruiters i una botiga de venda de verdura ecològica d'un client de (Girona).
Es tracta de la tanca amb pal cremallera i malla nuada, especial per a tancats rústics, d'un camp de 550 metres lineals de tancat.
La malla nuada surt més econòmica que la malla simple torsió i s'usa majoritàriament per a finques de cultiu, finques rústiques, camps, ...

 

 


 

Rotlles de bruc natural acabats de fabricar per col·locar a les tanques del jardí i de la piscina privada de la primera promoció de cases d'una urbanització situada a la Costa Brava.
Es tracta de rotllos de bruc d'1.8m d'alçada per poder canviar l'antic bruc que es va col·locar fa un parell d'anys i que tal com es pot veure en les fotografies, està trencat i sense ocultació a causa que es tracta d'un producte econòmic i de baixa qualitat d'origen oriental tal com ens ha indicat el propietari.
Un cop acabin els operaris de col·locar el bruc a les primeres 20 cases, procediran a canviar el bruc oriental de les altres fases.
Si vostè està interessat en cobrir la seva tanca del jardí amb bruc, no s'arrisqui i confiï en el nostre bruc natural que li assegurem que un cop col·locat a la seva tanca el convencerà del tot.

 

Veure més fotografies

 

 


 

Material metàl·lic per a un client d'Osca consistent en tornapuntes fabricats a mida de 3,50 metres de longitud perquè puguin reforçar la tanca de simple torsió que tenen al jardí i que a causa del vent es mou i es destensa.
Els tornapuntes els hem fabricat d'una peça i lacat en color verd perquè tinguin la mateixa combinació de color que la malla existent.

 

 


 

Enviament de palets de tanca artificial girona d'alta qualitat per a tres clients que volen amagar el seu jardí amb un sistema d'ocultació de qualitat que sempre tingui el color verd i no perdi les fulles, per aquest motiu s'han decidit pel nostre tanca artificial de fabricació nacional que té 6 anys de garantia.
Un cop col·locat el tanca artificial girona, els clients veuran l'enorme diferència de qualitat i ocultació que hi ha enfront dels altres tanques artificials que hi ha al mercat.
Les varetes dobles amb el polietilè de color verd entrellaçat entre elles, el filferro galvanitzat de llarga durada i les mes de 148 varetes per rotllo de tanca artificial, fan que la seva estructura i la seva ocultació siguin les millors del mercat, tot això naturalment fabricat per nosaltres a consciència perquè el client de diferenciï dels seus veïns i tingui alguna cosa mes que una simple tanca de color verd.

 

 


 

Rotllos de bruc natural de màxima ocultació per a un client d'una finca privada de la Seu d'Urgell a Lleida.
El client ha adquirit bruc natural per tanques per col·locar-lo en una primera fase perquè a poc a poc pugui anar tancant tota la finca amb el nostre bruc.
En una part de la tanca ja té uns metres del nostre bruc que fa uns deu anys ens va comprar per a la seva vivenda a Madrid i els rotllos sobrants els ha col·locat a la tanca de la finca de la Seu.
Després de més de deu anys, el nostre bruc té poc desgast i encara conserva una bona ocultació, però recomanem canviar-lo cada deu o dotze anys perquè tingui la màxima ocultació i el client pugui tenir total privacitat en el seu habitatge.

 

 


 

Bruc natural recentment recol·lectat a les muntanyes properes a les nostres instal·lacions.
A causa de la pluja que ha caigut, l'arbust està verd en totes les seves ramificacions, per aquest motiu de vegades lliurem els rotllos de bruc natural amb parts de les fulles en verd que progressivament van perdent el color verd i agafant la tonalitat marró de sempre.
El bruc recol·lectat sempre és d'origen nacional.

 

 


 

Un dels nostres camions carregat amb 60 rotllos de bruc natural per tanques de jardí, destinat a una finca particular d'una urbanització dels voltants de Sant Cugat a Barcelona.
El bruc ecològic d'alta ocultació es col·locarà a la tanca de panell plegat que també hem subministrat anteriorment al client perquè els seus operaris de manteniment puguin muntar abans del nadal.
El client té una empresa de construcció i normalment treballa amb nosaltres tant a tanca artificial girona com en tanques de jardí i bruc natural per tanques.

 

 


 

Un palet de tanca artificial de qualitat que s'ha enviat a Galícia per a la seva col·locació a la tanca de quatre cases adossades de nova construcció que els veïns han volgut amagar al jardí amb el millor tanca artificial que fa anys existeix al mercat.
Gràcies al sr. Jesús que ja ens havia comprat per al seu habitatge que té a la costa, ha convençut als seus veïns perquè confiessin en tanca artificial girona per adquirir el nostre tanca artificial amb 6 anys de garantia i de fabricació totalment nacional.
El grau d'ocultació del nostre producte és molt més gran que els productes de lla competència gràcies a les més de 145 varetes dobles que té cada rotlle de tres metres de longitud.
Si vostè vol amagar la seva tanca del seu habitatge, pati, jardí o piscina, no ho dubti i no li doni més voltes, contacti amb els nostres comercials i adquireixi una tanca artificial verd de màxima qualitat i fabricat a la nostra fabrica situada a la província de Girona.

 

 


 

Un dels nostres camions carregat amb rotllos de bruc per lliurar a Barcelona per a una comunitat de veïns que la setmana passada li vam acabar de col·locar la tanca de la zona de la piscina i aquesta setmana passada li hem muntat els 60 rotllos de bruc d'1.8m de alçada.
Es tracta d'una urbanització exclusiva que han decidit posar el nostre bruc ecològic natural per tenir la màxima ocultació possible per seguir gaudint d'una exclusivitat i privacitat durant tot l'any.
Un cop col·locat el bruc de qualitat, la finca guanya en ocultació i sens dubte el bruc natural ofereix un toc rústic als habitatges ja que estan situades enmig de zones verdes envoltades de

 pins.

 

 


 

Rotllos de bruc de tres mesures diferents preparats per paletitzar i exportar a França per a un client que distribueix el nostre bruc natural de qualitat i d'aproximadament 4 cm de gruix per totes les zones franceses.
Gràcies a aquest client nostre bruc pot arribar a tots els clients francesos perquè puguin col·locar-ho en les seves tanques i puguin ocultar els seus jardins.
Ens ha comentat aquest client que anteriorment només venien bruc xinès que es distribuïa en bosses de plàstic i al veure el nostre bruc en rotllo i de forma natural, es va quedar totalment sorprès de l'alta qualitat i ocultació que ofereix.
Aquest és el segon enviament en dos mesos i ja estem començant a preparar el seu tercer tràiler per lliurar a principis de febrer.


 


 

Enviament d'un palet de 10 rotlles de bruc d'1.8mx3m per a un client de Madrid que vol col·locar-ho en la tanca del seu jardí.
Aquesta ja és la tercera vegada que ens compra bruc de qualitat ja que es tracta de l'última fase de muntatge de la tanca.
El nostre bruc natural està fabricat per a cada client de manera que en lliurar-ho, el client ho rep recentment fabricat i encara té parts verdes que un cop muntat a la tanca, crearà major ocultació.
El transport s'ha efectuat amb l'empresa Paletways que lliura a domicili en qualsevol punt europeu.

 

 


 

Material metàl·lic per a tanques del jardí.
Tot el material que vostè necessita per la seva tanca de jardí, tant en material metàl·lic com en material per l'ocultació.

 

 

 


 

Material metàl·lic per a tanques de jardí en un palet preparat per enviar a un client de Santander per poder-lo col·locar en el seu habitatge adossat.
El material per a tanques consta de pal rodó, malla simple torsió i tensors, filferro i tots els accessoris perquè el client no s'hagi de preocupar per res.
A més tot el material és lliurat a domicili per una empresa de transport.
Disposem de tot el material metàl·lic i d'ocultació per a tot tipus de clients que volen muntar la seva pròpia tanca del jardí.
Aprofiti els descomptes i preus competitius que tenim en material per tanques.

 

 


 

Trailer amb 300 rotllos de bruc ecològic per tanques de 2 metres d'altura per exportar.
Es tracta d'un client que es dedica a la venda de tanques metàl·liques per al jardí amb mes de 4000 clients al seu país.
És un dels majors fabricants de material metàl·lic per tanques que exporta els seus productes arreu del món.
Des de la nostra empresa hem tancat un contracte comercial de subministrament d'un tràiler mensual ampliable l'any que ve.
Vist les bones expectatives de venda i la bona acollida que ha tingut el nostre bruc natural fora del nostre país, ens ha permès ampliar la nostra fabricació per poder abastir a tots els nostres clients.
Amb aquesta nova col·laboració comercial, el nostre bruc per tanques ja s'exporta a 5 països de la Unió Europea.

 

 


 

Bruc natural de les muntanyes per a un client de Madrid que vol cobrir la tanca del seu jardí de la nova casa que ha adquirit.

El bruc natural se serveix en rotllos compactats de 3 metres de longitud per l'altura que desitja el client, a mes el nostre bruc té la màxima ocultació i es fabrica per a cada client.  El bruc es pot utilitzar per posar en tanques de jardí, tancats metàl·lics, sostres de cases de fusta, ... 

És un producte natural recol·lectat a les muntanyes properes a la nostra fabrica per reduir al màxim la contaminació i consolidar el nostre producte com a producte de proximitat.

 


 


 

Una de les nostres furgonetes carregada amb 230 rotllos de tanca artificial decoratiu de 2 metres per a un client de Tarragona per cobrir una obra encomanada per una constructora que actua a nivell nacional amb diferents obres repartides per diferents ciutats.
L'obra consisteix en cobrir les tanques de la zona on comencessin a construir l'edifici perquè les persones externes a la construcció no puguin visualitzar els diferents materials que es resguardaran a l'interior.
Aquest client es dedica a la intermediació de grans obres i després de proporcionar per escrit les diferents garanties, estudis i documentació del nostre tanca artificial per tanques, s'ha decidit pel nostre producte ja que és l'únic amb marca registrada del mercat i la que disposa de tota la documentació necessària exigida per la CE.
Agrair al sr. de Blas per la seva confiança en el nostre producte i en la seva continuïtat en l'adquisició del nostre tanca artificial girona.
 

 


 

Diferents rotllos de diferents mesures de tanca artificial verd per a la venda al detall, destinada a qualsevol clients tant si vol ocultar la seva barana de la terrassa com el seu trosset de tanca perquè el veí no el vegi.
Enviem a domicili nostre producte tant si es tracta d'una gran quantitat com d'un parell de rotllos.
Consulti amb el nostre departament de vendes i li informessin del cost, del producte i del transport fins al seu domicili perquè vostè no es preocupi de res.
Confiï en tanca artificial girona tant per qualitat, durabilitat i un preu molt competitiu per tractar-se d'una tanca artificial amb 6 anys de garantia i recordi que NO fabriquem per altres marques, només pot adquirir el nostre tanca artificial de qualitat al nostre web.
 

 


 

Enviament d'un palet de tanca artificial per a un client d'Alzira perquè pugui col·locar-ho en la tanca de la seva finca privada.
Ja és el segon palet que li hem enviat al sr. Peter per al seu habitatge, que ens ha reconegut la seva alta qualitat i ocultació respecte a l'anterior tanca artificial adquirit a internet d'origen desconegut.
Per aquest motiu recomanem que a l'hora d'adquirir una tanca verda artificial per a la seva tanca, es fixi bé en la qualitat, ocultació i garantia que se li ofereix ja que només tanca artificial girona disposa de ser una marca registrada per a major seguretat dels clients .
El nostre tanca artificial disposa de tota la documentació que ho acredita a ser possiblement el millor tanca artificial de qualitat que es ven a dia d'avui.
 

 


 

Palé de bardissa artificial per tanques de 2 metres d'altura per a un client de Madrid, el seu habitatge no té d'ocultació exterior i ha adquirit el nostre tanca artificial girona amb registre de marca comercial per poder cobrir la tanca externa i d'aquesta manera disposarà de més intimitat en seu jardí.
A l'hora de decidir-se per col·locar tanca artificial verd en la seva tanca, no es confongui i confiï en una marca reconeguda amb els seus 6 anys de garantia com és tanca artificial girona.
El nostre producte artificial ha passat les seves respectives proves de qualitat i durabilitat exigides per la CE, per garantir als nostres clients que estan adquirint una tanca artificial de qualitat al millor preu.
Confiï en la nostra marca, cada vegada hi ha mes clients que ens recomanen, al final col·locar tanca artificial girona en el seu tanca del jardí li resultarà més econòmic ja que durarà fins a 4 vegades més que qualsevol tanca artificial decoratiu que hi ha al mercat.

 

 


 

Bruc natural ecològic recentment fabricat per a una clienta d'un habitatge adossat d'un poble de la Costa Brava.
Actualment la clienta té bruc en la seva tanca del jardí que va posar fa un parell d'anys, adquirit en una de les grans superfícies que hi ha a la zona.
La clienta ha decidit canviar-causa del seu mal estat i la seva poca ocultació després de dos anys d'estar col·locat en la seva tanca.
En lliurar el nostre bruc natural, la clienta queda totalment sorpresa per la gran ocultació i el gruix de 4 cm que té el nostre bruc a diferència del bruc d'origen oriental.
Realment amb només veure la cara de satisfacció dels nostres clients a l'hora d'adquirir els nostres productes, ens dóna empenta per segur treballant dia a dia ia seguir fent bé la nostra feina
.
 

  

Realització d'un muntatge de bruc natural a la tanca d'una terrassa d'un àtic de Barcelona.

El client ha contactat amb la nostra empresa per telèfon després de localitzar-per internet i valorar la trajectòria de la nostra empresa i la qualitat del nostre bruc natural.


L'obra ha consistit en la substitució del bruc xinès que existia a la tanca, reforçar els filferros existents amb la col·locació de mes filferros i tensors per garantir una bona subjecció i resistència del nou bruc ecològic totalment natural.

 

Veure Detalls d'obra i fotografies  >>>

 


 

Palet de bruc natural ecològic per a un client particular per poder posar-lo a la tanca del seu jardí i poder evitar que els vianants el vegin al jardí i pugui gaudir de la barbacoa sense preocupar-se dels veïns ni de les mirades indiscretes.
Bruc fabricat de forma artesanal amb filferro galvanitzat de qualitat i amb una ocultació envejable, en definitiva la millor manera d'ocultar nostre habitatge sense haver d'aixecar una paret.
Si vostè vol col·locar bruc de qualitat en la seva tanca del jardí o de la piscina, no dubti en contactar amb nosaltres i rebrà el bruc directament al seu domicili sense haver de preocupar-se a llogar una furgoneta o anar a recollir-lo, la nostra empresa disposa de diverses furgonetes per al repartiment diari i també tenim diverses empreses de transport que ens agilitzen la feina, lliurant els palets de bruc a casa de cada client.


 

 


 

Tanca de bruc de 4 cm de gruix en uns habitatges particulars que han col·locat bruc natural rústic en la seva tanca per tenir mes intimitat a l'interior dels seus jardins.
Com es pot veure a la foto, el bruc és molt espès i oculta perfectament l'interior dels habitatges.
S'ha usat tanca de bruc natural, per atorgar més naturalitat als habitatges i per aportar un toc rústic i més confortable.
El bruc s'ha fabricat exclusivament per als clients perquè rebin un bruc acabat de tallar i que aporti la màxima ocultació que aquest tipus de tancaments aporta a les tanques.
Si vostè està interessat en col·locar bruc natural en la seva tanca del jardí, no ho dubti i demani pressupost a la nostra web www.valladebrezo.com  o
www.setoartificialgirona.com

 

 

 


 

Enviament de mes rotllos de bruc per a una constructora de Barcelona que està realitzant una promoció d'habitatges a Sant Cugat del Vallès.
Com es pot comprovar a la fotografia, l'obra està en ple rendiment per poder finalitzar la segona fase i poder començar l'última fase per començar a realitzar el muntatge del bruc a les tanques perimetrals de la finca.
Un cop col·locat el bruc a les tanques, els habitatges queden totalment finalitzades per lliurar als compradors, un habitatges realitzades amb materials de qualitat per oferir als clients unes garanties d'obra.

 

 


 

Panells plegats galvanitzats de 1,20 metres d'altura amb pal quadrat verd per a un client de Bizkaia que ja ens ha comprat tanca artificial girona per posar al seu tanca i que vol augmentar la longitud de la tanca del jardí perquè una vegada acabada la piscina pugui col·locar aquests panells plegats i posteriorment muntar el tanca artificial verd a continuació de la tanca artificial que va muntar fa un parell de mesos.
Tal i com podrà comprovar el nostre client, el tanca artificial que ha muntat al juny, té el mateix color i les fulles verdes que el que li hem lliurat de fa 3 dies, la qualitat i durabilitat en el nostre tanca artificial girona està totalment garantida.
Per això recomanem als clients que si volen amagar la tanca del seu habitatge, jardí, piscina, .. no dubtin i no se la juguin, confiïn en tanca artificial girona que estem convençuts que encertessin en la decisió i una vegada col·locat, entendran perquè cada dies més persones confien en el nostre producte a l'hora de triar un tanca artificial per al jardí.
Informem als clients que ÚNICAMENT es pot comprar tanca artificial girona a  www.setoartificialgirona.com   

 

 


 

Un de diversos palets de tanca artificial girona que s'han enviat aquesta setmana per tota la geografia.
Es tracta de 25 rotllos de rotlles de 2 metres per cobrir una tanca de malla metàl·lica que un club de tennis d'una població propera a Madrid.
Els clients que la majoria són socis d'aquest club, han triat la nostra tanca amb tanca artificial d'alta qualitat gràcies al sr. Cifuentes que fa un parell de mesos ens compro tanca artificial de fabricació nacional per cobrir la zona de la piscina de casa seva i un cop muntat l'ha sorprès la qualitat i l'ocultació del nostre tanca artificial girona.

 

 


 

Bruc ecològic natural de 2 metres d'altura per a un client d'una urbanització particular d'una població propera a Saragossa.
El bruc de 4 cm de gruix anirà destinat a col·locar-se en la tanca metàl·lica que el client té al voltant de la seva finca.
Aquest bruc està fabricat amb matèria primera de primera qualitat, recol·lectada pels nostres operaris en les muntanya i teixit amb filferro galvanitzat de llarga durabilitat perquè subjecti tot l'entramat de fulles i tiges del bruc.
El bruc natural teixit per tanques és un producte semi artesanal que es fabrica a l'Empordà i es recol·lecta a les muntanyes de les Gavarres, ideals per a la proliferació d'aquest arbust.
Si vostè està buscant tanques de bruc o bruc per la seva tanca, no ho dubti mes i contacti amb nosaltres per consultar preus i característiques dels nostres productes, el sorprendrà l'alta qualitat i els nostres preus ajustats.

 

 


 

La nostra fàbrica de bruc a ple rendiment per proveir els nostres clients particulars, professionals i exportacions a França, Bèlgica i la resta d'Europa.
Tenim matèria primera acabada de collir i de gran qualitat per començar a teixir amb el filferro galvanitzat les comandes de tots els nostres clients.
Aquest mes disposem de diversos rotllos de 0,80m en estoc, restes d'una fabricació per a exportació que sortiran a un bon preu, no dubti en consultar-nos.
 

 


 

Bruc natural lliurat a un client d'una casa adossada dels voltants de Barcelona perquè pugui cobrir la tanca de la seva finca que actualment té col·locat un bruc oriental de mala qualitat que no amaga res la finca.
Com es pot veure a la foto, vam lliurar a domicili qualsevol quantitat de rotllos de bruc, des de 3 rotllos a 300 rotllos de bruc que entren en un tràiler de 13 metres de longitud.
Cada client particular pot demanar-nos bruc, l'hi lliurem a domicili sigui quina sigui la seva comanda.
D'aquesta manera facilitem la compra als nostres clients que una vegada realitzada la comanda, només els queda esperar el bruc lliurat a la porta del seu domicili.
Pot consultar preus sense compromís i diferents promocions que al llac de l'any anem facilitant.

 

  

Rotllos de bruc natural acabats de fabricar per enviar a un client de Madrid per a la casa d'una urbanització als afores.
És la segona vegada que el sr. López ens compra bruc natural per acabar de col·locar-ho en la segona fase de la tanca del jardí que delimita amb la finca del veí que també ens ha comprat bruc.
El nostre bruc natural està acabada fabricat per a cada client, d'aquesta manera la seva ocultació és molt elevada i un cop muntat a la tanca es pot apreciar la seva qualitat.
Cada rotlle de 2 metres sol pesar al voltant d'uns 34kg, això vol dir que estan fabricats de manera artesanal i amb el gruix que li correspon perquè una vegada muntats en la tanca ocultin el jardí de mirades exteriors.

 

 


 

Lliurament de 40 rotllos de 1.8mx3m de bruc per a un client particular de Granollers per poder instal·lar-lo a la tanca de la seva finca.
Un cop col·locat el bruc a la seva tanca, el client gaudirà d'una excepcional ocultació que garantirà una seguretat i distinció en el seu xalet.
També vol col·locar bruc a la zona de la piscina perquè mentre s'estigui banyant, no li puguin veure des de l'exterior.
El bruc natural de 4 cm de gruix és ideal per muntar-ho en la tanca que delimita la casa, la parcel·la, la zona de piscina, la zona de joc dels infants, .. una vegada que vostè ho ha col·locat començarà a notar una sensació de seguretat i tranquil·litat de la forma més natural possible.

 

  

Palet de seto artificial girona per a un client de Madrid que ha realitzat una segona compra per poder-li regalar al seu germà la nostre bardissa artificial girona i el pugui col·locar a la tanca del jardí, ocultant el seu habitatge i la piscina de les mirades externes a l'habitatge.
Un cop muntat el seto artificial de qualitat al seu jardí, podrà comprovar la diferència d' ocultació, en el color i en la qualitat que hi ha entre el nostre producte i el seto artificial de la competència.
Benvolgut client, pensi que si vostè inverteix una mica en la qualitat del nostre seto artificial girona, surt més a compte que comprar un seto artificial de les altres marques que al pas dels dos anys es fará malbé i haurà de canviar-lo per un altre amb tot el que resulta tornar a treure-ho i col·locar el nostre que pot estar tranquil com a mínim els primers 6 anys des de la seva col·locació.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes preparades per a un dia de repartiment a domicili dels nostres rotllos de tanca artificial girona.
Per facilitar la compra als nostres clients, disposem d'un sistema de repartiment cada tres dies amb els nostres vehicles i també comptem amb l'empresa Tipsa que es dedica al repartiment de paqueteria a domicili i quan es tracta de més quantitat, s'envia amb palets amb la empresa Palletways o Intereco, segons la província a la qual es destina la mercaderia.
Un cop el client accepta el pressupost i es visualitza el pagament, el tanca artificial girona a 24 hores o 36 hores, depenent de l'empresa de transport i del lloc de destinació, el client rep el tanca artificial girona.
No ens cansarem d'informar als nostres clients que una vegada adquireixin en el seu habitatge nostre tanca artificial girona, no el deixin al sol, de cap manera deixin el producte a l'exterior amb l'embolcall de plàstic que només el protegeix de la pols i la brutícia, no del sol que fa un efecte lupa i crema les fulles verdes, anul·lant totalment la garantia del fabricant.

 

 


 

S'ha entegat una comanda de diversos rotlles de seto artificial girona per a un client particular d'una finca d'una urbanització pròxima a la platja perquè el client pugui ocultar la seva tanca de la piscina amb el nostre producte de qualitat.
Aquest tipus de tanca artificial girona está fabricat amb mes de 145 varetes per rotlle que són mes de 30 varetes per rotlle que els que ofereix la competència, d'aquesta manera ens assegurem que el nostre
seto artificial girona tingui la màxima ocultació que la que pot oferir qualsevol seto artificial dels que hi ha al mercat.
Les varetes són dobles i galvanitzades que aguanten de sobres el pes de la bardissa artificial, la qual cosa fa del nostre seto artificial girona el mes espès del mercat amb diferència.
Que no el confonguin a l'hora de triar el seu seto artificial, asseguri que no perd el color en 2 anys i que tampoc perdi el full i per descomptat de la garantia.
Per això només a seto artificial girona vostè pot trobar el millor seto artificial del mercat, estem totalment convençuts.

 

 


 

Aquesta setmana hem subministrat rotlles de 2m de seto artificial girona per a una empresa de construcció i muntadors de Barcelona (www.treballsverticalscervantes.com) que ha confiat en el nostre producte per la seva qualitat, resistència de 6 anys de garantia i per la seva ocultació.
Es tracta d'una obra en unes terrasses d'uns veïns de l'àtic d'una promoció d'habitatges pròximes a la www.torreagbar.com
Primer s'ha col·locat panells plegats verds amb els seus respectius pals quadrats i per finalitzar es cobriran amb el nostre tanca artificial girona perquè l'obra quedi perfecta i els clients totalment satisfets.
Agrair a la sr. Sara seva confiança en el nostre tanca artificial girona i que aviat puguem tornar a treballar junts.

 

 


 

Es tracta d'un client que ja és la segona vegada que ha confiat en el nostre producte i ha acabat de posar el nostre seto artificial girona en el seu tanca del jardí, concretament a la zona posterior de la finca que delimita amb un parc recreatiu per als nens.
L'informem que només a la nostra web de www.setoartificialgirona.com pot trobar el nostre producte, no es confongui, només la nostra empresa ofereix seto artificial girona de fabricació nacional i amb 6 anys de garantia.
Benvolgut client, no es deixi enganyar a l'hora de comprar tanca artificial de qualitat, l'informem que ens hem trobat amb clients que buscaven per internet el nostre tanca artificial de qualitat i s'han confós, comprant en altres webs un producte de baixa qualitat, pensant que estaven comprant el nostre tanca artificial girona.

 

 


 

Lliurament a domicili de rotlles de 1.5mx3m de bardissa artificial girona per a un client que vol ocultar la seva piscina de les mirades dels veïns.
Ha escollit el nostre seto artificial de qualitat gràcies al fet que un familiar seu que ha adquirit la nostre bardissa artificial de 6 anys de garantia ens ha recomanat.
El sr. Gonzalo una vegada tingui la seva tanca amb el nostre seto artificial girona s'adonarà que no té res a veure amb les tanques artificials que ha vist fins ara ja que el seu color verd, la seva textura i el seu ocultació de mes de 150 varetes per rotllo fan de la tanca artificial girona, la millor opció a l'hora de decidir-se per comprar un excel·lent sistema d'ocultació per la tanca del nostre jardí
.
 

 


 

Obra d´una tanca a Costa Brava, tanca de simple torsió i colocació de bardissa

 

Aquesta setmana www.setoartificialgirona.com , es va desplaçar a una població costanera de la Costa Brava per a procedir a realitzar l'obra d'una tanca en una finca privada d'una urbanització pròxima a una de les millors platges de la zona.

 

Veure informació ampliada i fotografies >>>

 

Aquesta setmana www.setoartificialgirona.com , es va desplaçar a una població costanera de la Costa Brava per a procedir a realitzar l'obra d'una tanca en una finca privada d'una urbanització pròxima a una de les millors platges de la zona.Aquesta setmana www.setoartificialgirona.com , es va desplaçar a una població costanera de la Costa Brava per a procedir a realitzar l'obra d'una tanca en una finca privada d'una urbanització pròxima a una de les millors platges de la zona.

 


 

Palé de rotlles de 1.2m de bruc natural per a un client de Madrid per a la seva posterior muntatge en la tanca del jardí del seu habitatge.
El nostre client s'ha decidit pel nostre bruc gràcies a que el seu veí fa un parell de setmanes que ens va comprar dos palets per també muntar-ho a la seva finca i d'aquesta manera poder tenir una bona ocultació sense necessitat de fer una paret d'obra i poder gaudir d' un entorn natural.
Agrair als nostres clients que ens han comprat el bruc natural i estem satisfets que els hagi agradat el resultat final una vegada col·locat en els seus tanques del jardí.

 

 


 

Client a Barcelona, ampliació tanca del jardí i col-locació de bruc

 

Aquesta setmana passada, operaris de la nostra empresa s'han desplaçat a un habitatge d'una població propera a Barcelona per fer una ampliació de l'altura de la tanca del jardí i de la seva posterior col·locació de bruc, coincidint amb la festa major de la població i la voluntat del client a col·locar bruc i evitar els sorolls i mirades dels vianants i veïns que visitaven les atraccions aposentades prop del seu habitatge.  

 

Veure informació ampliada i fotografies >>>

 

 


 

Diferents comandes de seto artificial girona per a clients particulars de les diferents poblacions perquè els nostres clients puguin col·locar-ho en les tanques del seu jardí. Cada vegada més els clients es convencen que adquirir una tanca artificial de qualitat surt molt més rendible que buscar preu barat i adquirir seto artificial oriental d'origen xinès que no ofereixen tanta garantia i no tenen res a veure amb el nostre producte.

El nostre tanca artificial girona està totalment fabricat per nosaltres a la nostra fàbrica com es pot veure en les innombrables fotos que vam incloure al nostre web. Per aquest motiu estem totalment convençuts gràcies als comentaris dels nostres clients que el nostre producte cada dia té més acceptació en el món de les ocultacions perimetrals que hi ha al mercat.

 

 


 

Enviat un palet de seto artificial girona per a un client d'una urbanització de Sant Sebastià dels Reis perquè pugui posar-lo a la tanca del seu jardí. Aquest client ve recomanat pel sr. López que ens va comprar la setmana passada seto artificial de qualitat per a la seva tanca de la piscina i realment ha quedat tan satisfet que ens ha recomanat al seu veí perquè es decanti per adquirir el nostre producte que realment sorprèn un cop muntat a la tanca ja que té la major ocultació del mercat, realça per millor l'estètica de l'habitatge amb el seu color verd praderia i per la seva qualitat que es manifesta amb només col·locar-ho en la nostra tanca sigui del jardí, la piscina o de limitació amb els veïns.

 

 


 

Bruc natural acabat fabricat de 1.2mx3m col·locats en un palet per a un client de Casarrubios de la Muntanya a Toledo. El client ha contactat amb nosaltres per internet i s'ha decidit pel nostre producte per la seva qualitat i per ser un producte natural de 4 cm de gruix.
Estem totalment convençuts que un cop tingui el nostre en la seva tanca del jardí quedarà satisfet de la seva compra i els seus veïns li preguntessin on poden adquirir aquest producte.

 

 


 

Enviament de 38 rotlles de bruc de 2m d'alçada per a unes cases d'una comunitat de propietaris de Pozuelo d'Alarcón (Madrid).
El bruc enviat està acabat de fabricar per cada client perquè tinguin en la seva tanca el millor bruc natural del mercat al millor preu a part que l'hi lliurem a domicili per a la seva total comoditat.
El nostre bruc és ideal per col·locar-lo en tanques de jardí, tanques de piscines, tanques separadores entre veïns, tanques de pistes de tennis, pistes de pàdel, tanques de zones recreatives, etc.
Els rotlles de bruc estan enrotllats en forma de persiana per afavorir la manipulació i el transport, un cop desenrotllats, la seva longitud més o menys és de 3 metres i el seu gruix aproximat és de 3 a 4 cms.
Només pensar que estem parlant d'un producte artesanal molt difícil de fabricar en les mateixes mesures, pes i gruix, però de totes maneres el nostre bruc té una ocultació molt bona un cop muntat a la tanca.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes carregades amb rotlles de bruc natural per repartir a uns clients d'una zona de la província de Barcelona, concretament en una urbanització de Castelldefels, un xalet de Sitges, unes cases del Masnou i per a un hotel de Mataró.

Els enviaments es realitzen a domicili pels nostres operaris que li lliuressin el bruc a una hora prèviament acordada per la nostra encarregada de logística. Els rotllos de bruc sempre vénen enrotllats i subjectes amb un flexo de color negre que ajuda a la seva manipulació i transport. 

 

 


 

Rotlles de bruc natural teixit amb filferro galvanitzat per a la tanca d'un client de Castelldefels per cobrir la tanca del seu jardí i que els vianants que es dirigeixen a la platja no li vegin quan es banya a la piscina i gaudeix del seu temps d'oci en família. El nostre bruc és ideal per a muntar-ho en la tanca del jardí per tenir una excel·lent ocultació i per estar acabat fabricat.

El seu veí ja ha contactat amb nosaltres per també poder adquirir el nostre bruc natural per ocultar la seva tanca de jardí. 

 

 


 

Bruc natural per tanques, enviat a un client del Masnou a Barcelona per poder muntar en la tanca del seu jardí en el cap de setmana i poder protegir la tanca i la seva parcel·la de mirades indiscretes de vianants que ensumen de tant en tant. Amb el nostre bruc natural, el nostre client podrà banyar-se a la seva piscina amb la família i gaudir amb total intimitat del seu jardí.

Els clients trien el nostre bruc per la seva resistència al pas del temps, per la seva ocultació i perquè està acabada fabricat pels nostres operaris.

El bruc natural també es pot usar en sostres de garatges per a cotxes, per sostres de xiringuitos de platja, terres rústics, carpes per a esdeveniments, .. Es tracta d'un producte natural que l'fabriquem de forma artesanal per a cada client.

 

 


 

Rotlles de bruc natural per una tanca d'un xalet d'una urbanització privada.

El client vol muntar bruc a la seva tanca per tenir mes privacitat i poder gaudir amb la família de la tranquil·litat que ofereix el nostre producte natural. Com es pot veure a les fotos, el bruc està acabat de fabricar perquè cada client tingui el bruc en perfectes condicions d'ocultació.

 

 


 

Muntatge de tornapuntes verds de 3,5m de longitud per reforçar la tanca de malla simple torsió amb bruc natural de 2m d'alçada d'una finca privada.

S'ha procedit a la col·locació en cada pal de brides doble per poder subjectar els tornapuntes i posteriorment poder fixar la malla simple torsió amb el bruc, d'aquesta manera els tornapuntes ajudaran a estabilitzar la malla amb el bruc en dies de fort vent. 

 

 


 

Muntatge d'una tanca amb panell metàl·lic de 2 m d'alçada per a un client particular que vol amagar el seu jardí de les mirades dels veïns de davant i poder tenir mes intimitat.

Respectant les parets veïnals, s'han col·locat pals quadrats i panells plegats en la part del jardí que limita amb els dos veïns de davant.

També un cop s'ha acabat amb el muntatge dels pals i plafons, hem muntat bruc natural a la tanca perquè aporti un toc rústic al jardí i a tota la casa.

 

 


 

Rotlles de bruc natural per tanques, lliurat a un client d'una població costanera propera a Barcelona, la comanda de bruc consta de 15 rotllos de 1m d'alçada per poder-los col·locar a la tanca que hi ha entre veïns ja que els interessa privatitzar el seu jardí i la seva zona de bany de la piscina.

El nostre bruc s'ha fabricat especialment per a aquest client. El bruc lliurat encara té parts de color verd i una bona ocultació. 

 

 


 

Bruc natural de 2m d'alçada per poder posar-lo a la tanca que envolta una part del col·legi privat d'una població dels voltants de la província de Tarragona, el muntatge en qüestió es realitzarà en 4 parts, segons es vagi muntant la nova tanca perimetral per privatitzar millor l'estada dels alumnes.

 

 


 

Enviament de 50 rotllos de bruc natural de 1.8m d'alçada per poder-lo muntar a la tanca del jardí d'una finca privada dels voltants de Barcelona, el client ja és la segona vegada que ens promociona el nostre bruc ja que als seus dos veïns també els hem subministrat els nostres rotllos de bruc natural per les seves tanques del jardí. Com es pot veure, el bruc està acabada fabricat per al client en qüestió, fabriquem per comandes per això disposem d'un bruc natural de qualitat.

 

 


 

Palet amb pals metàl·lics verds de 1,20m de longitud per enviar a un client que a adquirit material metàl·lic per poder fer el tancament de la seva parcel·la amb pals rodons, malla simple torsió i els seus tensors i accessoris corresponents.

Posteriorment vol muntar la nostre bardissa artificial Girona ja que ha vist la tanca del seu veí amb el nostre producte i els ha agradat molt pel seu color verd i la seva ocultació a mes de comprovar que fa quatre anys que està muntat i no ha perdut ni el color ni les fulles i es manté en perfectes condicions.

Subministrem qualsevol tipus de material metàl·lic i els sistemes d'ocultació mes venuts i adquirits a l'hora de cobrir una tanca metàl·lica.

 

 


 

Una de nuestras furgonetas preparada para suministrar brezo natural de 2mx3m y de 1mx3m para un cliente de una población cercana a Tarragona, en concreto el montaje del brezo se realizará en la valla metálica de un colegio para que los alumnos puedan jugar en el patio de la escuela sin tener que ver los coches y la molesta carretera que pasa pos al lado.

Próximamente cuando reciban la aprobación de la generalidad, nos van a pedir mas rollos de brezo natural para hacer el cierre de la parte trasera del colegio.

Agradecer a la sra. Margarita su amabilidad que ha tenido en todo momento y su plena confianza depositada en nuestra empresa y en nuestro brezo natural de ocultación.

 

 

  

  Preparació d'una comanda de tanca de bruc natural per a un client nostre de fa anys de Madrid que ens ha comprat 40 rotllos de bruc natural de 2 metres d'altura per muntar a la tanca metàl·lica d'una urbanització dels afores de Mejorada del camp.
Aquest client confia en el nostre bruc cada vegada que ha de construir un xalet, sap que la tanca de la parcel·la sempre es va a col·locar bruc natural de la nostra empresa perquè la qualitat salti a la vista i tingui una bona imatge per a la posterior venda.
Agrair al sr. Rodrigo seva confiança al llarg dels anys en la nostra empresa.

 

 


 

Enviament de rotllos de bruc per tanques a una comunitat de veïns de Barcelona per poder col·locar-lo al jardí comunitari dels habitatges i poder tenir mes privacitat en els dies que es faci servir la piscina.
El bruc està acabat de fabricat perquè cada client rebi el bruc en perfectes condicions.
El nostre bruc és ideal per muntar a les tanques del jardí, la tanca de la piscina.

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial Girona per un distribuïdor nostre de la Rioja que ens ha demanat 3 mides diferents per col·locar en una tanca d'un habitatge particular.
Com es pot apreciar a la fotografia, els palets es cobreixen amb cartró a la part superior a causa de l'arribada del bon temps i la major afluència dels raigs solars, d'aquesta manera protegim la nostre bardissa artificial i evitem que els raigs solars malmetin la qualitat del producte.
Un cop tret en una zona coberta l'embolcall plàstic del rotllo de bardissa artificial podem muntar a la nostra tanca sense cap problema ja que el color verd i les fulles de la bardissa artificial perduressin molts anys.
El transport del palet va a càrrec de l'empresa www.transportesmercanciasintereco.es
El servei de lliurament és de 24h normalment a les capitals i voltants.

 

 


 

Enviament d'un palet mini-doble de Seto Artificial Girona per a un client de Sòria que repeteix en la compra del nostre producte per qualitat-preu.
Fa uns anys va comprar bardissa artificial oriental i al cap de 2 anys s'ha vist obligat a col·locar una bardissa artificial de qualitat i que li duri bastants anys sense perdre ni el full ni el color.
Gràcies a la seva compra i que ha col·locat el nostre bardissa artificial girona en el seu tanca de jardí, els seus veïns ens han comprat diversos rotllos per provar com els queda en el seu habitatge.
Estem convençuts que el nostre tanca artificial girona serà del seu gust i que van a augmentar la seva compra del nostre producte.
Podeu veure mes informació a
www.setoartificialgirona.com

 

 


 

Seto verd artificial d'1 m en un palet per enviar a la Corunya per a un client que ha comprat una casa nova i vol ocultar el seu jardí amb la nostre Bardissa Artificial Girona.
El nostre producte té la suficient qualitat per aguantar les pitjors inclemències del temps, una vegada mes, hem venut seto artificial girona a un client recomanat pel seu veí que fa cinc anys va adquirir el nostre seto artificial i gràcies a la seva qualitat ens recomana al seu veí cosa que ens enorgulleix que la nostra empresa també es promocioni de boca en boca.
Agraïm al sr. José Luis i al sr. Javier seva confiança dipositada en nosaltres.

 

 


 

Muntatge de seto artificial Girona, el la tanca del jardí d'un habitatge unifamiliar d'un client que ens ha comprat el nostre tanca artificial. Efectuat el muntatge de 40 ml de seto artificial Girona en la tanca esquerra del jardí de l'habitatge per poder mes intimitat i poder treure els arbustos per poder guanyar més espai i temps ja que amb el nostre seto artificial girona per tanques, el nostre client no haurà de podar, regar i treure fulles del seu jardí mai mes perquè el nostre seto artificial sempre estarà verd tant a l'estiu com a l'hivern, no cal reg ni poda ja que amb els seus 6 anys de garantia el sr. Sebastiá podrà gaudir del seu jardí i la seva piscina a mes d'estalviar-se temps i diners en la cura de la tanca.

 

 


 

Preparació a les nostres instal·lacions de bardissa artificial Girona per poder col·locar l'envàs plàstic i poder emmagatzemar-lo per que estigui a punt de distribuir als nostres clients.

 

Operari traslladant amb el toro una gàbia amb bardissa artificial Girona per al seu posterior envasat.

 

Bardissa artificial Girona col·locat i agrupat per mesures per a la seva posterior distribució als nostres clients.

 


 

Enviament d'un palet de tanca artificial Girona amb 6 anys de garantia per a una comunitat de veïns de Soria, asta vegada es col·locarà a la segona fase de la tanca del jardí de la comunitat que fa poc s'ha muntat la malla metàl·lica simple torsió amb pals cremallera i els seus corresponents accessoris també subministrats per la nostra empresa www.valladejardín.com , on els nostres clients poden adquirir qualsevol material metàl·lic per a la seva tanca del jardí i l'hi lliurem al seu domicili per a la seva total comoditat. No dubti a consultar les nostres webs a www.setoartificialgirona.com , www.valladebrezo.com , www.valladejardín.com , tot sobre l'ocultació de la seva llar en tema de tanques, tanca artificial i bruc natural.

 

 


 

Obra en una distingida urbanització de Barcelona

 

Veure obra i fotografies >>>

 

 


 

Tanca del jardí d'una comunitat de veïns de Sabadell tocant al bosc.
Els veïns d'aquests apartaments han decidit realitzar l'ocultació perimetral de la seva zona enjardinada amb bruc natural de seto artificial Girona per la seva qualitat i llarga durabilitat del bruc recentment recollit.
Com es pot observar en les fotos, el bruc protegeix i privatitza tota la zona comuna del jardí de la comunitat, donant un toc d'elegància i discreció.
Si vostè té un jardí en el qual vol col·locar bruc natural de qualitat i recol·lectat cada 3 dies, no dubti en consultar al telèfon 972.762.221 o al 687.993.699, també pot consultar les nostres webs a www.setoartificialgirona.com , www.valladebrezo.com  o www .brucnaturalgirona.com

 

 


 

Bruc natural en rotllos de 1.50mx3m per a una obra de nova construcció en una urbanització d'una capital.
El client vol començar el muntatge del bruc per la zona posterior del jardí i prosseguir més endavant un cop acabat el xalet per cobrir els 1.300m2 de la parcel·la.
Estem convençuts que el sr. d'Álvarez estarà satisfet del nostre bruc recentment fabricat per a ell.
Si vostè té un jardí en el qual vol col·locar bruc natural de qualitat i recol·lectat cada 3 dies, no dubti en consultar al telèfon 972.762.221 o al 687.993.699, també pot consultar les nostres webs a www.setoartificialgirona.com , www.valladebrezo.com  o www .brucnaturalgirona.com

 

 


 

Si vostè vol cobrir la seva tanca de jardí perquè els seus veïns no el vegin en ell, pot fer com el nostre client, el sr. Marchena propietari d'una finca en una de les millors urbanitzacions de la Madrid.
Que s'ha decidit pel nostre bruc natural recomanat pel seu veí.
Tal com es pot veure en les fotos, es tracta d'un bruc natural de qualitat que encara conserva el seu aspecte natural ja que ha estat fabricat fa escassament 3 dies perquè una vegada lliurat al nostre client, tingui tota la seva consistència i durabilitat.
Aquest bruc serà muntat en la parcel·la del jardí del nostre client per ocultar la zona de la piscina i berenador estival, on assíduament es reuneix amb les seves amistats.
Si vostè també els interessa adquirir un bruc natural en rotllos acabats de fabricar, no dubti en consultar al telèfon 972762221 o al 687993699, també pot consultar les nostres webs a www.setoartificialgirona.com , www.valladebrezo.com  o www.brucnaturalgirona.com.

 

 


 

En representació a les nostres diferents empreses, www.setoartificialgirona.com , www.valladebrezo.com  i www.valladejardin.com  en relació a la nostra activitat i per poder oferir millors preus, productes nous i una millor gestió als nostres clients, un responsable de les nostres empreses visitarà el proper 26, 27, 28 i 29 de maig, la fira Ferroforma que se celebrarà a Bilbao.
http://ferroforma.bilbaoexhibitioncentre.com/

 


 

Rotllos de bruc natural per a una obra de Barcelona en un bloc d'apartaments.
Es muntaran a l'apartament de mostra per promocionar la promoció de la constructora.
Ja és la quarta ocasió que www.valladebrezo.com subministra bruc natural a aquesta constructora.www.lallavedeoro.com

 


 

BRUC NATURAL PER TANQUES DEL JARDÍ
Com es pot veure en la següent fotografia, hem col·locat bruc natural de 2 metres d'altura sobre una malla de simple torsió d'un habitatge d'una zona costanera reconeguda per la seva espectacular carnaval.
El nostre bruc realitzarà la cobertura necessària per delimitar visualment i amagar el jardí del nostre client davant els veïns ja que és la forma més senzilla i elegant de cobrir la nostra tanca de jardí.

 

 

Posteriorment també s'ha col·locat bruc natural en tota la tanca lateral d'1,20 metres d'altura sobre un mur d'obra d'1 metre. Aquesta tanca aquesta escalonada i hem tallat el bruc a mida segons la longitud de cada esglaó.

 

 


 

Bruc natural acabat fabricat per la tanca del jardí d'un client, ideal per muntar a la tela metàl·lica de la parcel·la i poder ocultar l'habitatge de l'exterior de la finca.
El bruc natural està fabricat amb un arbust silvestre que es troba a les muntanyes de Girona, ideals per la seva geografia per la proliferació d'aquest tipus d'arbust.
Es destina la tija fi i les fulles per poder fabricar els rotllos de bruc tal com els coneixem ja que la seva tija ajuda a la subjecció del mantell i les fulles serveixen per a l'ocultació.
Per aquest motiu el nostre bruc es fabrica segons les necessitats de cada client, mai ho emmagatzemem i deixem assecar ja que perd les seves característiques naturals.

 

 


 

Rotlles de bruc d'1.5m x 3m per a un client de la província d'Osona per col.Locar-ho a la tanca del jardí del seu habitatge per crear més intimitat a la zona enjardinada.
La tanca de bruc és indicada per al jardí de cases rústiques, jardins de cases de nova construcció, cobrir tanques de la piscina de xalets, per al tancament de la parcel·la de finques, ...
El nostre Bruc Natural Girona, es ideal per a la seva tanca metàl·lica ja que li aporta una molt bona presència i una bona ocultació.
Fabriquem el bruc per tanques segons les compres de cada client, això significa que el client sempre va tindra un bruc recent fabricat amb totes les propietats de l'arbust.

 

 


 

Enviament de 34 rotlles de bruc natural per tanques de jardí per una urbanització de Ciudad Real, perquè el nostre client el pugui muntar a la seva tanca de jardí per poder crear mes intimitat al seu xalet.
El nostre bruc natural, ha estat fabricat especialment per aquest client per això d'aquesta manera el bruc manté tota la seva essència i ocultació que es requereix.
Tal i com es pot veure a les fotografies, el bruc és de 4 cm de gruix i manté zones verdes de la seva recent fabricació.
Aquest tipus de bruc és ideal per col.Locar-lo a les malles metàl·liques, panells metàl·lics, sostres de garatges, carpes, cabanes de fusta.

 


 


 

Rotlles de bruc natural per a una empresa de tancaments de Barcelona per la seva col·locació a unes tanques d'unes cases adosades d'una urbanització que han decidit apostar per el nostre bruc natural 4 cm de gruix.
És la quarta vegada que aquesta empresa adquireix el nostre bruc per la seva qualitat i durabilitat a part que d'aquesta manera es diferencia de la competència al muntar sempre els nostres productes, tant el bruc natural com el Seto Artificial Girona.

 

 


 

Operaris de seto artificial Girona carregant la furgoneta amb 60 rotlles de 2 metres de bardissa artificial exclusiva per el seu muntatge en uns xalets adossats de nova construcció d'una urbanització situada en un camp de golf on és celebren Tornejos PGA.
El nostre client ha escollit la nostre Tanca artificial perquè fa 2 anys ens va comprar forces rotlles per la seva finca i vist el resultat al cap de 2 anys, vol aportar un toc de qualitat i distinció a les Tanques d'aquest meravellosos xalets i que disposin d'una bona ocultació a la seva tanca de la piscina privada i d'altra banda que puguin gaudir de la seva intimitat en família en els dies de més afluència de públic que atrauen els torneigs de golf.
Així mateix volem agrair al sr. Ignasi seva confiança dipositada en nosaltres i en la nostre bardissa artificial per tanques de jardí...

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial Girona, per un client de Madrid.
Aquest cop s'han enviat 80 rotlles de 2 metres d'alçada per la seva posterior col·locació a una tanca de jardí d'un hotel rural de les afores de la ciutat.
El nostre client ha escollit la nostre tanca artificial per la seva qualitat , les seves tonalitats de color verd intens , la duresa de les seves varetes galvanitzades que aporten una forta estructura i per els seus 6 anys de Garantia, aquestes virtuts fan que el nostre seto artificial , sigui sens dubte la millor opció en Qualitat.
Seto artificial Girona, és la millor opció per la seva tanca del jardí, pot col·locar-se en tanques de jardí, tanques de piscina, tanques perimetrals, tanques metàl·liques ....

 

 


 

Aquest divendres s'han enviat 3 palets mes de bruc natural de 2 metres d'altura per a un client habitual de Huelva per posar-l'ho a la seva finca La Retuerca situada a la localitat d'Almonte.

Aquest bruc s'utilitza per protegir de la tanca perimetral d'una finca amb cavalls de doma.

 

 


 

Muntatge d'una tanca en un xalet d'una urbanització privada

 

Veure obra i fotografies >>>

 

 

 


 

Instal-lació de tanca perimetral a una parcel·la d'un client particular

 

Veure obra i fotografies >>>

 

 


 

Obra en un xalet d'alt standing situat en una de les millors zones de la Costa Brava.

 

Finalització d'una obra entre l'empresa www.setoartificialgirona.com  en col·laboració amb l'empresa www.brucnaturalgirona.com  en un xalet d'alt standing situat en una de les millors zones de la Costa Brava.
S'ha efectuat la col·locació d'una tanca perimetral d'1 metre d'altura al llarg dels més de 140 ml de mur que delimita la totalitat de la parcel·la del xalet, una segona tanca d'uns 90 ml de 0,40 m d'alt. que delimita amb la zona de costa i una tercera tanca de 1.2 m alt sobre un mur de 0,80 m alt que delimita la zona del porxo i la barbacoa amb la zona enjardinada de la piscina.
Tota l'obra s'ha dut a terme en tot moment respectant les exigents normatives de costa i indicacions del constructor. El client ha triat panells plegats i pals quadrats en color oxirón per aportar elegància i distinció al conjunt arquitectònic de l'obra.
També s'ha utilitzat bruc natural de 4 cm de gruix en els panells plegats de la tanca per aconseguir un acord entre els materials més sofisticats de l'obra amb els rústics d'abans.
Agrair enormement el tracte en tot moment del sr. Oscar i el sr. Lluís.

 

 

 


 

Aquesta setmana la nostra empresa ha realitzat un muntatge de bruc natural de 4 cm de gruix a la tanca d'un habitatge a la zona alta de Barcelona, concretament al barri de Sant Gervasi.
Aquest treball ha constat a la retirada de l'antic bruc en mal estat, la neteja de les arrels per a la preparació del tancament, la col · locació d'un filferro a la zona superior de la tanca per poder subjectar millor el bruc i la següent col · locació del nostre bruc natural.
A causa del mal estat del anterior bruc i al constant trànsit de vehicles i vianants pel carrer, la clienta ha aprofitat per posar bruc de 2 metres d'altura perquè d'aquesta manera, assegurar-conservar la seva privacitat en tota la seva parcela.

 

FOTO DE LA TANCA DEL CLIENT AMB EL BRUC EN MALES CONDICIONS, SEC I DEFICIENT A LA VISTA, AMB UNA OCULTACIÓ PÈSSIMA

 

  COMENÇAMENT DE LA PREPARACIÓ, DISTRIBUCIÓ DELS NOUS ROTLLES DE BRUC NATURAL I L'EXTRACCIÓ DEL BRUC VELL

 

FOTOGRAFIES DEL FINAL DE L'OBRA DEL MUNTATGE DEL NOU BRUC NATURAL DE 4 CM DE GRUIX A LA TANCA EXTERIOR DE LA PARCEL·LA.
COM ES POT COMPROVAR, EL SEU ESTAT VISUALMENT ÉS IMMILLORABLE I LA SEVA OCULTACIÓ ÉS DE MÉS DEL 90 /.
TAL I COM SEMPRE COMENTEM ALS NOSTRES CLIENTS I LES FOTOS HO VERIFIQUEN, SEMPRE LLIUREM AL CLIENT UN BRUC NATURAL RECENT FABRICAT DE FORMA ARTESANAL AMB DELICADESA, SEMPRE TENINT EN COMPTE QUE ÉS UN PRODUCTE NATURAL QUE NO CAP MOTLLE PERQUÈ TOTS SIGUIN IGUALS .


 

TAMBÉ A LA PART INTERIOR DE LA FINCA, ES GAUDEIX D'UNA OCULTACIÓ IMMILLORABLE, GARANTINT LA PRIVACITAT DE CLIENTS.

 

 


 

BRUC NATURAL GIRONA On comprar bruc natural per tanques de jardí, quin bruc he de posar en la tanca del jardí, comprar bruc per internet i bruc natural online, són algunes preguntes que el nostre client de Huelva s'ha fet abans de triar el nostre bruc natural d'un gruix de 4 cm.
La fabricació s'ha realitzat en la mateixa setmana que hem confirmat la comanda del nostre client perquè pugui rebre en el seu domicili un bruc recent fabricat, just a punt per a poder-lo posar a la seva teulada del cobert.

 

 

 


 

BRUC NATURAL GIRONA Aquesta setmana, una empresa de jardineria d'una urbanització de Madrid, han repetit i ens ha demanat 20 rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix per poder-ho posar a una finca d'uns clients seus, que comparant el bruc que es ven online, han decidit adquirir el nostre bruc natural.
El seu muntatge es realitzarà a la zona que delimita amb el bosc, per poder tenir més protecció i intimitat a la finca.
Posteriorment s'ha acordat posar el nostre bruc al llarg dels 2.500 Metres lineals que té la finca.
Agraïm al sr. Julián la seva confiança en la nostra empresa.

 

 

 


 

BRUC NATURAL GIRONA, Aquesta setmana hem servit a una urbanització de la provincia de Barcelona, 18 rotlles de bruc natural per a la seva següent col·locació a la tanca del jardí comunitari que conté la piscina i d'aquesta manera poder els nostres clients puguin començar a preparar el jardí per gaudir-lo en família ara que arriba l'estiu.
El bruc subministrat és de 4 cm de gruix i amb una ocultació màxima per a un producte natural.
Fabricat al moment perquè el nostre client tingui un producte de molta qualitat.

 

 

 


 

BRUC NATURAL GIRONA Enviament de 29 rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix per a un client d'una urbanització de les afores de Sabadell.
Aquest bruc ha estat fabricat aquesta setmana perquè el nostre client rebi un bruc de qualitat, d'un gruix de 4 cm i sempre amb la total confiança que ha estat fabricat semi artesanal.

 

 


 

BRUC NATURAL GIRONA Aquesta setmana, una empresa de jardineria d'una urbanització de Madrid, han repetit i ens ha demanat 20 rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix per poder-ho posar a una finca d'uns clients seus, que comparant el bruc que es ven online, han decidit adquirir el nostre bruc natural.
El seu muntatge es realitzarà a la zona que delimita amb el bosc, per poder tenir més protecció i intimitat a la finca.
Posteriorment s'ha acordat posar el nostre bruc al llarg dels 2.500 Metres lineals que té la finca.
Agraïm al sr. Julián la seva confiança en la nostra empresa.

 

 

 


 

BRUC NATURAL GIRONA, Aquesta setmana hem servit a una urbanització de la provincia de Barcelona, 18 rotlles de bruc natural per a la seva següent col·locació a la tanca del jardí comunitari que conté la piscina i d'aquesta manera poder els nostres clients puguin començar a preparar el jardí per gaudir-lo en família ara que arriba l'estiu.
El bruc subministrat és de 4 cm de gruix i amb una ocultació màxima per a un producte natural.
Fabricat al moment perquè el nostre client tingui un producte de molta qualitat.

 

 

 


 

BRUC NATURAL GIRONA Enviament de 29 rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix per a un client d'una urbanització de les afores de Sabadell.
Aquest bruc ha estat fabricat aquesta setmana perquè el nostre client rebi un bruc de qualitat, d'un gruix de 4 cm i sempre amb la total confiança que ha estat fabricat semi artesanal.

 

 

 


 

A BRUC NATURAL GIRONA hem subministrat a un client de Mataro (Girona), 40 rotlles de 1.2Mx3m de bruc natural de 4 cm de gruix per col.Locar-lo a la tanca del jardí del seu xalet en una prestigiosa urbanització de les afores.
Amb aquest tipus de producte, garantim que la fabricació del bruc subministrat té menys de 10 dies, perquè el client rebi un bruc gruix, de qualitat i que encara disposa de totes les propietats d'aquest tipus de producte.
En alguns casos es pot veure la barreja de colors verds, ocres i marrons de l'arbust en el seu estat natural.
A la nostra empresa fabriquem el bruc per encàrrec, cada comanda de bruc es fabrica al moment perquè els nostres clients rebin un dels millors rotlles de bruc natural del mercat.

 

 

 


 

Aquesta setmana BRUC NATURAL GIRONA ha subministrat a un client del preciós municipi de Santillana de Mar (a Cantàbria), un palet de bruc natural de 4 cm de gruix perquè el nostre client pugui ocultar el seu jardí.
Amb aquest tipus de sistema de ocultació, es garanteix que la fabricació del bruc subministrat té menys de 10 dies, perquè el client rebi un bruc gruixut, de qualitat i que encara disposa de totes les propietats d'aquest tipus de producte.
En alguns casos es pot veure la barreja de colors verds, grocs i marrons de l'arbust en el seu estat natural.
A la nostra empresa fabriquem el bruc per encàrrec, cada comanda de bruc es fabrica al moment perquè els nostres clients rebin un dels millors rotlles de bruc natural del mercat.

 

 

 


 

BRUC NATURAL GIRONA s'ha desplaçat fins a Tudela, (Navarra), per lliurar rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix i total ocultació perquè el nostre client pugui muntar a la seva finca de les afores de la ciutat i poder gaudir de la seva intimitat i la dels seus en els àpats en família.
Sens dubte, s'ha lliurat a domicili i hem servit un bruc acabat fabricar, perquè tingui una llarga durabilitat i la millor qualitat del mercat.

 

 

 


 

En aquestes fotos es pot veure el procés de fabricació del mantell de bruc natural de 4 cm de gruix i màxima ocultació que un cop fabricat, el rodet de la màquina el va compactant i enrotllant perquè es pugui subjectar i subministrar als nostres clients.
A principi de primavera i al degut al gran augment de demanda, diàriament recollim bruc a les muntanyes per poder-lo teixir al moment i subministrar-lo als nostres clients.


El nostre bruc és i pot utilitzar-se per:


• Bruc de qualitat.
• Bruc natural per a les tanques del jardí.
• Bruc de 4 cm de gruix.
• Bruc recentment fabricat.
• Bruc de Girona.
• Bruc natural.
• Bruc d'ocultació.
• Bruc recomanat per la col·locació a la malla del jardí.

 

 

 


 

BRUC NATURAL GIRONA aquesta setmana ens complau subministrar uns 30 rotllos de bruc natural d'1 metre d'alçada i 4 cm de gruix per a un xalet privat d'una urbanització propera a Barcelona.
El client està canviant l'antic bruc oriental del jardí i ens comentava que no li havia durat molt i per aquest motiu a triat posar el nostre bruc natural de 4 cm de gruix i de total ocultació.
Com sempre s'ha servit una bruc acabat fabricar que té tota la qualitat per poder durar molts anys.
La nostra empresa es basa en la fabricació exclusiva per a cada client, per poder seguir lliurant el bruc fresc i de qualitat i d'aquesta manera diferenciar-nos de bruc de la competència.

 

 


 

BRUC NATURAL GIRONA ha entregat 20 rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix a un client que té un sobre àtic als voltants de Barcelona.
El client aquests dies, está fent una reforma de la terrassa i ha escollit el nostre bruc natural per poder-lo col · locar i gaudir de la total ocultació i privacitat que ofereix el nostre bruc recén fabricat.
S'ha servit uns rotlles de bruc que els hem fabricat aquesta setmana i que encare fan olor de bosc i ténen tota la qualitat per poder aguantar molts anys.
Informem als nostres clients que sempre es fabrica el bruc segons les comandes de cada client per poder entregar un bruc fresc i de qualitat, diferenciant-nos del bruc industrialitzat de la competència.

 

 


 

TANCA DE BRUC
 

Enviament d'un palet de rotlles de bruc natural per a una finca dels voltants d'Avila per al seu muntatge en la tanca de la seva parcel · la.
Agraïm a la sra Pietat i al sr. Jesús la seva confiança dipositada en la nostra empresa i que gaudeixin del seu nou sistema d'ocultació.
Vostè està buscant un bruc recentment fabricat de 4 cm de gruix i teixit amb un filferro galvanitzat de qualitat, no dubti en contactar-nos i veurà la diferència entre el nostre bruc i el de la competència.

 

 


 

BRUC NATURAL PER TANQUES DE JARDÍ.
 

Aquesta setmana, en una urbanització privada d'alt standing, la nostra empresa ha subministrat rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix a un client de Sant Vicens de Montal a la província de Barcelona perquè pugui posar a la seva tanca del jardí.
Se li subministrat diferents mesures per als diferents panells disposats al llarg dels seus 600m2 de parcel · la.
Agraïm al Sr. Victor la seva amabilitat i el seu tracte impecable en tot moment i esperem que gaudeixi de la seva nova casa.


 

 


 

Val del Loire, França

 

Aquesta setmana, la nostra empresa ha subministrat més de 80 rotlles de bruc natural a un client que viu a le Château de la Chatonnière (www.lachatonniere.fr/) en una de les zones més espectaculars de França, concretament a la Vall del Loire, declarat per la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat.
El nostre apreciat sr. Rodrigo i la seva tia la Sra. Béatrize ens van rebre molt bé i els agraïm la seva amabilitat en tot moment i esperem seguir sent els seus proveïdors de bruc natural per l'ocultació perimetral dels seus jardins de disseny, coneguts per la seva gran bellesa.

Des de la nostra empresa, recomanem la visita a aquest espectacular Castell que estem segurs que no els deixarà indiferents.

 

 

 

 


 

Com comprar rotlles de bruc natural online.

Si vosté vol comprar rotlles de bruc natural acabat de fabricar per Internet, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres perqué li poguem fer un pressupost personalitzat, només entrant a la nostra web
www.setoartificialgirona.com

Tal i com ha fet un client de Sant Celoni, que ens ha comprat rotlles de bruc natural per posar a la tanca de la seva parcela.

 

 


 

 

 

 


 

Fotos del montatge de bruc natural de 4 cm de gruix que es va fer en una urbanització de Barcelona.
Amb aquesta tanca amb bruc de qualitat , els clients podrán gaudir d’una tranquilitat absoluta gràcies a la seva alta ocultació. Els nens es podrán banyar a la piscina excents de les mirades dels vianants.

 

En aquesta galeria fotogràfica es pot veure el pas a pas de :


1) Tanca amb l’anterior bruc de mala qualitat.
2) Procés d’extracció del bruc d’importació y preparació de la tanca per poder colocar el nostre bruc natural de qualitat .
3) Montatge y finalització de la colocació perimetral del bruc natural girona de màxima ocultació .
Com es pot veure, la diferéncia de qualitat i d’ocultació salta a la vista.
Els nostres clients están molt satisfets de la feina realitzada.

 

 

 


 

Comprar bruc per la tanca del jardí per internet ?


Segurament que molts clients de Barcelona es fan aquesta pregunta, per això la nostra empresa té la solució.
Fabriquem bruc de qualitat de 4 cm de gruix i tal i com ho ha fet el nostre client, el sr. Andreu , ens ha solicitat un pressupost per teléfon al nº 687993699 i en el plaç de 2 hores ha rebut al seu email el seu pressupost totalment desgloçat i amb tota l’informació i fitxa técnica de la fabricació, qualitat i fotografíes del nostre bruc.

Assessorem els nostres clients a l’hora de quin tipus d’ocultació posar a la seva tanca.

 

 

Fotografía de la comanda de bruc del sr. Andreu.
 

 

 


 

 

La millor opció per l’ocultació de la seva tanca és posar BRUC NATURAL GIRONA.
El nostre bruc fabricat amb cura i teixit amb fil ferro galvanitzat de llarga duració.
La millor ocultació del mercat, tots els nostres rotlles de bruc ténen 4 cm de gruix, ajudant a satisfer les demandes dels nostres clients més exigents.

 

Fotografía d’una comanda per un client de Barcelona ciutat d’una urbanització de la zona alta.

 


 


 

Comanda de BRUC NATURAL GIRONA per una tanca de bruc d’un client particular d’una urbanització propera al golf de Navata.

 

Com es pot veure en aquesta fotografía, el nostre bruc está recent recollit i teixit, conserva encara el seu color verd característic del bruc de L’Empordá.


Fil ferro galvanitzat i de 0.5 Mm de gruix, ideal per garantir la perfecta subjecció que el bruc necessita per poder aguantar el pas del temps.

 

 

 


 

 

BRUC NATURAL GIRONA ha suministrat 45 rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix de 2 metres d’alçada, per una comunitat de veins de la zona del carrer aribau de barcelona per posar-ho a la tanca que envolta la zona de la piscina i així aconseguir una ocultació del 100% i disfrutar tranquilament del temps d’oci dels veins.

BRUC NATURAL GIRONA  : Enviament de 39 rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix per poder fer l’ocultació d’una finca particular de vilassar de d’alt . Hem montat el bruc de 1.5 Mertres d’alçada a la valla externa de la finca. Ara mateix amb aquest bruc , el propietári gaudeix d’una protecció i una tranquilitat que només pot oferir BRUC NATURAL GIRONA.

BRUC NATURAL GIRONA : Un particular de Sant Cugat , ha adquirit 41 rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix per ocultar la seva zona de piscina i així poder gaudir d’una intimitat excel.lent vers les mirades dels vianants que passegen pel carrer.

 

BRUC NATURAL GIRONA ha acabat la instal·lació d'un sistema d'ocultació i de seguretat per a la protecció d'una finca en una urbanització d'una zona distingida de Barcelona amb mes de 280 metres lineals.s.

BRUC NATURAL GIRONA , ha enviat tres pallets de bruc natural per a unes tanques d'ocultació per a les instal·lacions d'un club esportiu de la zona de Tarragona . S'ha cobert la tanca metàl·lica exterior de tota la instal·lació esportiva amb bruc natural de qualitat perquè des de l'exterior no es pugui tafanejar i d'aquesta manera els socis podran gaudir tranquil·lament del seu esport favorit.

 

BRUC NATURAL GIRONA : ha subministrat 250 metres lineals de bruc natural Girona perquè en breu es pugui efectuar la instal·lació d'un sistema d'ocultació per a unes pistes de tennis d'un prestigiós club dels voltants de Barcelona. D'aquesta manera els seus clients podran gaudir i practicar el seu esport amb tota la tranquil·litat que els aporta aquest sistema d'ocultació ideal per al seu muntatge en teles metàl·liques i tanques d'instal·lacions esportives.


BRUC NATURAL GIRONA ha efectuat la instal·lació de bruc natural de 4 cm de gruix per a la tanca del jardí d'una finca d'una coneguda urbanització de Mataró, perquè els seus clients puguin tenir un bon sistema d'ocultació, gràcies al resultat d'aquesta instal·lació han donat començament diverses instal·lacions mes en altres tanques de jardí de veïns.

BRUC NATURAL GIRONA , ha subministrat bruc natural per a la seva instal·lació en totes les tanques protectores exteriors i les tanques de la piscina d'un reconegut càmping de Blanes , ajudant al fet que els seus clients estiguin mes còmodes i tranquils en la seva estada en la seva època de vacances.

BRUC NATURAL GIRONA , ha muntat bruc natural de 4 cm de gruix en la tanca d'una finca en una urbanització que està dins d'un conegut camp de golf . Les cases particulars dels altres veïns , també han arribat a un acord amb la nostra empresa i han acceptat el pressupost de col·locar el bruc en la seva tela metàl·lica que envolta les seves finques.

 

 

BRUC NATURAL GIRONA

 

Torroella De Montgri Cp 17257 -  (Girona) España

Atención al cliente: 972 76 22 21  -    Presupostos 687 99 36 99

 

 
 
 
     

 Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona